Augusztusban 2,5 éves gyereket bölcsibe vagy óvodába (ha már szobatiszta) iratnád?
Nálunk is felveszik a 3 évét fél éven belül betöltőket.
8. Miért bántad meg a döntésedet?
Tizeske!
Kapaszkodj meg : én csak most pontoztalak és kizárólag a stílusod miatt. Mellesleg egy ember hiába értékel, minimum 3 kell, hogy megjelenjen bármi is, úgyhogy nyilván máshol is csak évtől vesznek fel gyereket.
"Tizeske!
Kapaszkodj meg : én csak most pontoztalak és kizárólag a stílusod miatt. Mellesleg egy ember hiába értékel, minimum 3 kell, hogy megjelenjen bármi is, úgyhogy nyilván máshol is csak évtől vesznek fel gyereket."
Szerintem itt kettőnk közül a stílust illetően nem az enyémmel van a baj! Te állítottál olyat, ami nem fedte a valóságot, mert egyes helyeken igen is járhat óvodába olyan gyerek, aki még nincs 3 éves. Leírtam, hogy nálunk, a mi óvodánkban hogy van. Szerintem semmi negatív nem volt, csak leírtam, hogy nálunk hogy van. Te kezdtél utána támadni. Akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!