Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Augusztusban 2,5 éves gyereket...

Augusztusban 2,5 éves gyereket bölcsibe vagy óvodába (ha már szobatiszta) iratnád?

Figyelt kérdés
Óvodába 3,5 lesz jövő szeptemberben, az nem probléma?
2015. ápr. 18. 08:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Nálunk is felveszik a 3 évét fél éven belül betöltőket.

8. Miért bántad meg a döntésedet?

2015. ápr. 18. 12:09
 12/25 anonim ***** válasza:
Kisfiam 2 éves és 4 hónaposan kezdte a bölcsit. Novemberben 2,5 évesen kezdhette volna az ovit, de mi a bölcsit választottunk, a kisebb létszámú csoportok miat, és még megbízhatóan szobatiszta sem volt. Most 29-én lesz 3 éves és szeptemberben kezdi az ovit.
2015. ápr. 18. 12:59
 13/25 anonim ***** válasza:
bocs természetesen miatt
2015. ápr. 18. 13:01
 14/25 A kérdező kommentje:
Én azért gondolok inkább bölcsire, mert ha most megy 2,5 évesen óvodába, akkor 5,5 évesen fog suliba menni, akkor már jobb ha 6,5 évesen megy, nem jól gondolom?
2015. ápr. 18. 13:07
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha most kezdi az ovit akkor 4 évig fog járni, minicsoport, kis, középső, majd nagycsoport. Az iskolát betöltött 6 évesen kezdik.
2015. ápr. 18. 13:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Ahogy 13.25-ös mondja. Akár most kezdi az óvodát, akár egy évvel később, iskolában mindenképpen csak 6,5 évesen fog menni.
2015. ápr. 18. 14:20
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Tizeske!

Kapaszkodj meg : én csak most pontoztalak és kizárólag a stílusod miatt. Mellesleg egy ember hiába értékel, minimum 3 kell, hogy megjelenjen bármi is, úgyhogy nyilván máshol is csak évtől vesznek fel gyereket.

2015. ápr. 18. 15:30
 18/25 anonim ***** válasza:

"Tizeske!

Kapaszkodj meg : én csak most pontoztalak és kizárólag a stílusod miatt. Mellesleg egy ember hiába értékel, minimum 3 kell, hogy megjelenjen bármi is, úgyhogy nyilván máshol is csak évtől vesznek fel gyereket."

Szerintem itt kettőnk közül a stílust illetően nem az enyémmel van a baj! Te állítottál olyat, ami nem fedte a valóságot, mert egyes helyeken igen is járhat óvodába olyan gyerek, aki még nincs 3 éves. Leírtam, hogy nálunk, a mi óvodánkban hogy van. Szerintem semmi negatív nem volt, csak leírtam, hogy nálunk hogy van. Te kezdtél utána támadni. Akkor miről beszélünk?

2015. ápr. 18. 17:37
 19/25 anonim ***** válasza:
Amúgy még egy fontos kérdés van. Milyen az ovi? Van kis-középső és nagycsoport, vagy összevont csoportok vannak?
2015. ápr. 18. 19:05
 20/25 A kérdező kommentje:
Csak egy szösszenet: minek pontozgattok amúgy? mint a gyerekek, komolyan, még jó hogy nincs boszorkány meg rókanyomda, ezt sose értettem de mindegy is.
2015. ápr. 18. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!