Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Augusztusban 2,5 éves gyereket...

Augusztusban 2,5 éves gyereket bölcsibe vagy óvodába (ha már szobatiszta) iratnád?

Figyelt kérdés
Óvodába 3,5 lesz jövő szeptemberben, az nem probléma?
2015. ápr. 18. 08:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Óvodába íratnám, ha már szobatiszta.

Miért járjon 1 évig bölcsibe, ha az óvodába is felveszik?

Megszokja a bölcsit, szerez barátokat, aztán meg 1 év után megint új közösség, új gondozók, új hely, lehet nehezen válna el a bölcsitől.

Én biztos oviba íratnám.

2015. ápr. 18. 08:19
 2/25 anonim ***** válasza:
Ha szobatiszta, és felvennék az oviba, akkor oda íratnám, egyrészt mert akkor nem kell egy év múlva megint egy új helyet megszoknia, másrészt az oviban a nagyobbak fejlesztőbb hatással vannak rá, míg a bölcsiben inkább fordítva lenne. De természetesen az sem probléma, ha 3,5 évesen kezdi az ovit, nagyon sok oviba nem is veszik fel csak azokat akik betöltötték a 3 évet.
2015. ápr. 18. 08:21
 3/25 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint óvodába nem veszik fel a betöltott 3 éves kor előtt.

Mikor akarod beiratni, augusztusban?

2015. ápr. 18. 08:40
 4/25 anonim ***** válasza:
29%

"Tudomásom szerint óvodába nem veszik fel a betöltott 3 éves kor előtt. "

Miért ne vennék fel?

A mi óvodánkba is úgy van, ha betölti a 2 és fél évet a gyerek és szobatiszta, akkor járhat oviba.

2015. ápr. 18. 08:45
 5/25 anonim ***** válasza:
31%
Nálunk viszont csak a 3 évet betöltott gyereket veszik fel, utolsó. Ennyi
2015. ápr. 18. 08:56
 6/25 anonim ***** válasza:
Én a lányomat bölcsibe adtam. Te ismered a gyereked. Az én lányom ugyan szerette a gyerekeket, de 25 gyerek az oviban túl sok volt neki. A bölcsiben csak 11-en voltak egy csoportban. sokkal nyugisabb volt, jobban tudtak figyelni rájuk, nem lökdösték a nagyok, szóval én nyugodtabb voltam. Ő novemberi, így több mint 3,5 éves volt mire oviba ment. Addigra már várta is, de még mindig visszamegyünk a bölcsibe beköszönni, pedig már 5,5 éves. Nekünk így jó volt.
2015. ápr. 18. 09:05
 7/25 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg at ovit, hogy felveszik-e. Mivel szeptembertől 3 éves kortól kötelező az ovi, nem hiszem, hogy lesz hely 2,5 évednek.
2015. ápr. 18. 09:13
 8/25 anonim ***** válasza:
bölcsőde!!!! Kisfiam novemberi, azaz 3 éves kora előtt ment oviba és amíg élek bánni fogom! Sokkal jobb lett volna, ha inkább idősebben megy oviba, mint 3 éves kora előtt.
2015. ápr. 18. 09:50
 9/25 A kérdező kommentje:
Azért a dilemma mert nem tudom hogy szobatiszta lesz-e szeptemberben? Mert csak akkor mehetne oviba. Oviba is meg bölcsibe is nem irathatom:)
2015. ápr. 18. 09:52
 10/25 anonim ***** válasza:

"Nálunk viszont csak a 3 évet betöltott gyereket veszik fel, utolsó. Ennyi"

Kösz a lepontozást! Attól mert nálatok nem vesznek fel 2 és fél éves gyereket az óvodába, attól még máshol igen!

Én nem egyszer olvastam már ezen az oldalon is, hogy máshol is 2 és fél éves szobatiszta gyereket felvesznek az óvodába!

Szóval attól, mert nálatok nem, attól még nem kell a másikat lepontozni, ahol meg igen!

Ennyi!

2015. ápr. 18. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!