Cuki vagy ciki?
Figyelt kérdés
Pl. Ha a gyerekek buszon hangosan mondókáznak, énekelnek.2015. ápr. 12. 15:56
2/9 anonim válasza:
ha kánkán kacsapi csa hátán-t énekelnek az idegesítő
5/9 anonim válasza:
Zavaró lehet az éppen munkából hazafele tartó fáradt embereknek. Inkább mondókázzanak otthon. Tömegközlekedésen nem illik hangoskodni.
6/9 anonim válasza:
sztem a gyerek sírás zavaróbb, úh ha unatkozik és nyikorog, mi mondókázunk.
7/9 anonim válasza:
Mi akadálya van annak, hogy mindezt kevésbé hangosan tegye a gyerek? Már többször találkoztam ilyennel, anyuka szólt, egy kicsit halkabban, gyerek tudomásul vette.
8/9 anonim válasza:
Mondjuk személy szerint engem az igénytelen csöves, büdös, kiabáló, káromkodó cigányok sokkal jobban zavarnak a tetves fejükkel, vagy egy hajléktalan dekk szagúan, retkesen, alkoholos mámorban, mint egy kisgyerek mondókázása. Akit ez zavar h egy gyerek mondókázik a buszon, kívánom tiszta szívből nagyobb baja soha ne legyen az életben. Ilyenen fennakadni még sose hallottam. Utazzon a sok fáradt ember munkából hazajövet a buszon az előbb említett kategóriával minden nap és meglátjuk melyik a zavaróbb. Kiakasztónak tartom h egy gyerek mondókázása gondot okozzon bárkinek is. Az meg h anyuka rászól a gyerekre h halkabban oké, de ez is csak azért van mert a sok "paraszt" nem bírja hallgatni. Ebből is látszik ki a kulturált és ki nem.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez türhető.
Sokkal jobb ,mint az amit a szomszédaim csinálnak.
Haza megyek. Rohadt fáradt vagyok. Akkor jönnek haza kb. fél órával rá kisgyerekes szomszédaim.és kb. úgy 2-3 órát kint őrjöngenek. Értsd sikoltoznak,ordibálnak.....stb.
De az a gond ,hogy még szombat és vasárnap délután is ezt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!