Ciki vagy cuki az ilyen boxeralsó?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam barátnőmtől. Ilyen selyem anyagú. Gáz ha ilyet hordok? Neki tetszik, én még barátkozom vele.2015. jan. 17. 19:36
2/9 anonim válasza:
A kérdésedet olvasva bennem is felmerült egy kérdés: mert a barátnődön kívül ugyan ki látja még? :D
Egyébként ízlések és pofonok. Pl az én barátom nem szereti az ilyen "bő" alsógatyákat, inkább ezeket a feszes boxeralsókat hordja, amik a testhez simulnak. Neki is van 1-2 "poénos" darabja, szóval nyugi :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem tök cuki. Bár azt hozzáteszem, hogy az ilyen bő alsók ugyanúgy nem egészségesek, mint az extrafeszes boxerek :/
5/9 anonim válasza:
barátnőzéshez kiváló
ám miből van?
ha műanyag, ne nagyon hordd hétköznap
6/9 anonim válasza:
Dehogy is ciki inkább cuki kis aranyos :)
Én pasimnak is van jópár ilyen selyem vagy szatén anyagú boxer alsoja ő alvás hoz hordja na meg randira is felveszi a kedvemert mert tudja hogy imádom!
Nyilván egy tesióra előtti átöltözésnél elég ciki lenne de otthon simán hordhatod te is
7/9 anonim válasza:
én a feszülőset szeretem, szóval nem tetszik
de poén
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, címke szerint 100% poliester, azért nem hordanék ilyeneket mindig, egyébként feszülőseket hordok.
2015. jan. 19. 08:42
9/9 anonim válasza:
Hálószobában még a lószerszámzat szíjakkal és ostorral se ciki, egyébként normális körülmények között, pl első olyan randin nagyon ciki lehetne, mint első benyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!