Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki vagy cuki az ilyen...

Ciki vagy cuki az ilyen boxeralsó?

Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam barátnőmtől. Ilyen selyem anyagú. Gáz ha ilyet hordok? Neki tetszik, én még barátkozom vele.

2015. jan. 17. 19:36
 1/9 A kérdező kommentje:
ilyen: [link]
2015. jan. 17. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedet olvasva bennem is felmerült egy kérdés: mert a barátnődön kívül ugyan ki látja még? :D

Egyébként ízlések és pofonok. Pl az én barátom nem szereti az ilyen "bő" alsógatyákat, inkább ezeket a feszes boxeralsókat hordja, amik a testhez simulnak. Neki is van 1-2 "poénos" darabja, szóval nyugi :)

2015. jan. 17. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem cuki :)
2015. jan. 17. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tök cuki. Bár azt hozzáteszem, hogy az ilyen bő alsók ugyanúgy nem egészségesek, mint az extrafeszes boxerek :/
2015. jan. 17. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:

barátnőzéshez kiváló

ám miből van?

ha műanyag, ne nagyon hordd hétköznap

2015. jan. 18. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Dehogy is ciki inkább cuki kis aranyos :)

Én pasimnak is van jópár ilyen selyem vagy szatén anyagú boxer alsoja ő alvás hoz hordja na meg randira is felveszi a kedvemert mert tudja hogy imádom!

Nyilván egy tesióra előtti átöltözésnél elég ciki lenne de otthon simán hordhatod te is

2015. jan. 18. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:

én a feszülőset szeretem, szóval nem tetszik

de poén

2015. jan. 18. 19:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, címke szerint 100% poliester, azért nem hordanék ilyeneket mindig, egyébként feszülőseket hordok.
2015. jan. 19. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Hálószobában még a lószerszámzat szíjakkal és ostorral se ciki, egyébként normális körülmények között, pl első olyan randin nagyon ciki lehetne, mint első benyomás.
2015. jan. 25. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!