Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért olyan nagy divat a...

Miért olyan nagy divat a leggins a kislányoknál?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy legalább 50%-uk abban van.

2015. ápr. 8. 11:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%
Inkább a kicsik legyenek benne, mint a nagydarab felnőttek, akik azt hiszik, hogy nadrág.
2015. júl. 15. 10:20
 22/26 anonim ***** válasza:
71%
Csak nekem fura, hogy egy 38 éves pasast miért érdekel, hogy miben vannak a kislányok?
2015. júl. 15. 11:35
 23/26 anonim ***** válasza:
25%
Nem, de a sok túlbuzgó anyuka eteti a pedofil trollt. (21-es)
2015. júl. 15. 13:07
 24/26 A kérdező kommentje:

Miért ne érdekelhetne?

Ha neked fura, az a te dolgod, nem tehetek róla.

2015. júl. 15. 16:04
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem eleve nem csak gyerekruházati kategória a leggings, mivel felnőttek ugyanúgy hordják. Én 28 éves vagyok, és általában abban járok dolgozni is, de a kolléganőim többsége szintén ilyet hord, ha nem is minden nap, de elég gyakran. Mondjuk tény, hogy sajnos sokan nem tudják, mi a különbség a leggings, és a nadrág között, és ők a gyerekükre is így adják rá, pedig alapszabály, hogy a fenék nem lóghat ki (kivéve, ha valaki sportoláshoz hordja, meg persze otthon nyilván mindenki úgy viseli, ahogy neki tetszik).
2015. júl. 15. 17:11
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Régen cicanadrág volt a neve, az anyaga bordázott volt. Különféle színekben, vastagságokban volt. AZ is praktikus volt.
2015. júl. 16. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!