Miért olyan nagy divat a leggins a kislányoknál?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy legalább 50%-uk abban van.2015. ápr. 8. 11:55
11/26 A kérdező kommentje:
Tök jó, meg vagyok győzve. :)
2015. ápr. 8. 13:38
12/26 A kérdező kommentje:
#6-os a 90-es években kevésbé tűnt fel nekem, kevesebbet voltam gyerekek közelében, de úgy gondolom, hogy azért nem volt akkora divat,mint ma. Amúgy 38/F vagyok.
2015. ápr. 8. 13:48
13/26 anonim válasza:
Milyen fenntartásaid vannak a leggingsel egyébként, ha megkérdezhetem?:)
14/26 A kérdező kommentje:
Semmilyen, sőt, tetszik. Csak kíváncsi voltam, hogy miért terjedt el annyira. Én csak örülök neki!
2015. ápr. 8. 14:16
15/26 anonim válasza:
Az én 3 éves lányom kijelentette, hogy ő nem öltözik bácsinak (miután éppen egy farmert akartam ráadni), úgyhogy marad a leggings és rá egy szoknya.
16/26 anonim válasza:
Igen, szerintem is a legkényelmesebb ruhák egyike. A lanyom nem is hajlandó mást felvenni. Régebben még hordott farmert, de mostmár fel nem venne, csak a leggings jöhet szoba. Télen is bajban vagyok, mert leggingsre nem hajlandó nadrágot sem venni, igy marad a belelt leggings, amibol egyelőre még nehéz szep mutatós darabokat kapni, kevesebb a választék mint a simabol. Harisnyát sem vesz fel mióta leggingszet hord. Szoknyát is ritkán, mert szerinte az mar felesleges rajta, pedig szerintem jobb lenne.
17/26 A kérdező kommentje:
Nahát ez az...szép a leggins, de a szoknyát és a szoknya-harisnya párosítást kimondottan sajnálom, hogy így háttérbe szorult.
2015. ápr. 9. 09:14
18/26 anonim válasza:
En siman raadtam a harisnyat es arra a leggings-t, plusz szoknya vagy ruha vagy hosszu felso kotelezo.
19/26 anonim válasza:
Lányomra is azt adok ruhához mostanába meg csak ugy is egy polohoz aban van az oviban ès ha kell reggel fölè adok egy farmer nadrágot .
20/26 anonim válasza:
Mert praktikus. A harisnyával szemben nem csúszik le folyton az ülepe, nem lyukad ki a nagylábujjnál, a gyerek is könnyen tudja fel-lehúzni egyedül, rugalmas, normálisan lehet benne mozogni és tiszta pamut. Hideg időben csak rá kell húzni a kinti nadrágot, nem kell levenni mint egy benti melegítőnadrágot például. Ezen kívül szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!