Vannak hasonló tapasztalatok másfél éves babával?
Valószínűleg azért rossz, mert nyűgös, fáradt. Alapvetően semmi baj nincs a napi 1 alvással, ennyi idősen már az én lányom is csak egyszer aludt.
Ne idegesítsd magad, fog ez még változni, nem is egyszer.
Napközben próbáld lekötni, mondjuk délelőtt egy kiadós játszóterezés, rohangálás, és korán fektesd le délután.
A hajnali ébredésnek millió oka lehet, lehet, hogy csak átmeneti állapot.
Első vagyok. Még annyi, hogy megütötte a fülem az utolsó előtti mondatod, hogy tudtad, hogy változással jár a másfél éves kor.
Én sosem hallottam ilyen másfél éves kori változásról. (És nem is tapasztaltam) Nem lehet, hogy te annyira treníroztad magad erre a változásra, hogy csak belelátod a dolgokat??? Hogy türelmetlenebb vagy, és ezért az apróbb problémákat is sötéten látod? :)
az én fiam is most volt a napokban másfél éves, és lehet valami életkori sajátosság, de az eddig angyali kisfiúból, egy akaratos rosszaság lett.
Eddig végigaludta az éjszakákat, most három napja velünk akar aludni, délután egyáltalán nem alszik. Ha mondok neki valamit, h megyünk mondjuk fürdeni, akkor már rázza is a fejét, h nem, de mindenre ez van, enni sem akar rendesen, mindent eltol magától.
Eddig segített öltözködéskor, most inkább löki el a kezem, h hagyjam békén, eddig ő maga hozta a pelust, és a törlőkendőt pelusozáskor, most pedig üvöltve szalad előlem.
Hisztizik csapkod, sosem volt ilyen, mondom egy szelíd kisbárányka volt, anyuci kiscicamicája, bújt, puszilgatott, simogatott, most inkább orrba vág, és nevet rajta.
Én egy dologra gondolok, anyukám meghalt nemrég, együtt laktunk, és lehet, h most viseli meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!