Pirosat simán! A fiam és a férjem is felveszi. A piros nem Barbies-s legalább:)
2015. ápr. 2. 22:04
22/30 anonim válasza:
Szerintem:
Ha egy felnőtt férfi vesz fel rózsaszín cuccokat, az esetek többségében azért tudjuk,h férfi. Mivel már túl van a serdülő koron, vannak másodlagos nemi jellegek. Ha női ruhába bújna, akkor is látnánk,h pasi.
A kisgyerekeknél pedig a nemet még csak a körítésből lehet kitalálni: frizura, fülbevaló, ruha. Nem tudom,h a kérdező hány éves gyerekekre gondolt, de én sem adnék az 1 éves kisfiamra rózsaszín pólót, mert nem szeretném, ha lánynak néznék. Felnőttek esetében meg ízlések és pofonok. Van olyan pasi, akin a rózsaszín is nagyon jól áll:)
2015. ápr. 2. 23:27
23/30 anonim válasza:
Ízlés kérdése, kinek mi fura és mi nem. Végül is ha nem gáz, hogy egy fiú/férfi fél órát eltölt reggel a séró belövésével, akkor a rózsaszín póló vagy a szoknya sem gáz (miért is lenne, nem? ahogy egy bölcs előttem szóló kérdezte. biztos nem is csodálkozna, ha a férje travesztinek öltözne egyik reggel és úgy menne melóba.)
2015. ápr. 3. 07:38
24/30 anonim válasza:
Ez az egész "rózsaszín a férfin" téma egy előítéletes kelet-balkáni sötét ostobaság.
2015. ápr. 3. 08:52
25/30 anonim válasza:
én nem nagyon látok rozsaszin ingbe öltözött férfiakat.még fiukat sem .
2015. ápr. 3. 10:13
26/30 anonim válasza:
szerintetek ez lányos? én ezt simán ráadnám a fiamra...
Szerintem vagany 😊 erdekes, nalunk nyugatabbra ez vagany, divatos, es a fiuk szabadon felvehetik, anelkul, hogy bárki rosszat szolna rajuk. A magyar beszűkült agy es gyomor ezt mar nem veszi be. lol
2015. ápr. 3. 13:05
29/30 anonim válasza:
Biztosan nagyon konzervetív vagyok, de én sem vennék fel rózsaszínt, és a fiamra sem adok ilyet.
És a mai modern brókerekkel ellentétben nem tapsolom el más 200 milliárdját. Belénk még ezt nevelték, és örülök, hogy nem ezt a mai abszolút szabados nevelést kaptam.
Benettont sem vettem fel soha, mert nekem a zöld meg a kék üti egymást...
2015. ápr. 7. 16:25
30/30 anonim válasza:
A belinkelt számomra ronda. A kék és rózsaszín együtt főleg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!