Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól evett gyereketek...

Mikortól evett gyereketek tejbe áztatott gabonapelyhet?

Figyelt kérdés
Anyukam adni akart neki nesquik gabnapelyhet, kerdezte szereti-e, mondtam nem is adtam meg neki. 18 hós kisfiam tobbszor probaltam mas -mas fajtat,de nem eszi sehogy :-D nektek mikortol ette meg? :-D
2015. márc. 30. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
2,5 évesen kapott (volna) először a bölcsiben, de nem eszi meg.
2015. márc. 30. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
2 éves elmúlt, először nem tetszett neki, mostanában heti 1 szer eszik csokisat. Többit nem nagyon szereti.
2015. márc. 30. 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó :-D furanak tartottam hogy nem eszi, de akkor csak kesobb jonnek ra milyen jo is :-)
2015. márc. 30. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:

20 hónaposan vezettem be a tejet. 1 hónap múlva már kapott is a fiam. Mivel nagy autómániás, ezért a cerbona gabonapelyhet veszem (ugyanolyan mint a Nesquik), Verdás csomagolású. Mindig azt nézegeti, amikor eszi. Kb hetente 1x ez a reggelije.

Első kóstolásra ette.

2015. márc. 30. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is kb. 2 éves korától eszik a kisfiam (már nagycsoportos ovis), de a mai napig nem beáztatva, hanem külön megeszi a pöttyöket/karikákat (mikor mit, pl. ciniminis fahélyas vagy a verdás csokigolyósat mi is szeretjük stb.) és külön megissza a tejet :)

Beáztatva szerinte nyúlós és fujj- úgyhogy külön-külön szívesen megeszi.

2015. márc. 31. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:
a fahély természetsen fahéj akart lenni, elnézést
2015. márc. 31. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
2 éves kora után kapott csak tejet, így a gabonapehely addig szóba sem jött. Kb olyan 3 éves volt amikor vettünk magunknak egyszer és kért belőle. Elnyammogta magában. Most néha kap reggelire tejjel. De szerintem ez nem olyan nagy érvágás, hogy nem eszi meg:) Van más sok félre reggeliző pehely, ami lehet nem annyira édes és megeszi. Zabpehely később valamilyen gyümölccsel, egyéb müzlik. Lehet neki az ízlik majd, de szerintem még kicsi hozzá.
2015. márc. 31. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!