Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves kislányom mellében...

6 éves kislányom mellében találtam egy kb. cseresznye nagyságú csomót. Holnap megyünk orvoshoz, de azért szeretnék egy kis megnyugtatást, hogy ez nem feltétlenül jelent rosszat. Volt már másnál ilyen?

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Írsz majd, ha van valami fejlemény? Érdekel, hogy van a kislány, mi lett veletek.
2015. ápr. 23. 11:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Írok majd. Most megyünk szerdán dokihoz.
2015. ápr. 27. 09:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Voltunk dokinál, még semmi konkrétat nem mondtak, csak vettek vért (néznek pajzsmirigy funkciót, + még egy általánosságban amit lehet),eredményt majd valamikor postázzák, ill. elküldtek hasi-kismedence UH-ra (jún.04-re!!! kaptunk is időpontot).

Eddig nem mondott semmit, UH-n nézik, hogy esetleg van e ciszta, ill. azt mondta a doki, hogy akár egy étel is kiválthatja nála, de biztosabban csak UH és vérkép után tud mondani valamit.

Hurrá + 1 hónap

2015. ápr. 30. 08:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Szegény, akkor idegeskedhetsz még egy hónapig. Biztos mindenféle butaságot osszeolvasgattál már a neten (én úgy szoktam...) Lehet, érdemes lenne elvinni maszek UH-ra vagy ha lehet, keresni ismerőst, aki be tudja nyomni valamelyik rendelőbe. Nagyon átérzem a helyzetedet, mert az én lányom is hatéves, ilyen korban a serdülés azért furcsa lenne. Mihamarabbi megnyugtató híreket kívánok!
2015. ápr. 30. 09:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Jelenlegi állás: véreredménye teljesen OK, a csomó szinte teljesen eltűnt.
2015. máj. 14. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:
huh... nagyon örülök!! :)
2015. máj. 14. 10:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Jelenlegi állás: UH OK, vissza az első véleményre, valamilyen étel-ital váltotta ki nála, ha nem nő, akkor nem kell már menni :)
2015. jún. 4. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!