4 évesnek milyen rollert ajánlanátok?
Nekem eddig ez tűnik a legjobbnak:
Nem tudom milyen ami ár-érték arányban jó lehet. De javítsatok ki ha rosszul gondolom, de szerintem ha elöl van két kerék és nem hátul, akkor az stabilabb lehet vagy nem?
Nem szeretnék gagyit, ha már egyszer veszek akkor nem szeretném ha csuklana mindenfelé, de azért ne legyen méregdrága se.
Alig találok a játékwebshopokon, vagy olyan van ami bébiroller, teljes műanyag, de olyat se akarok amit megmozdítani se tud, mert nagyobbaknak való.
Nekünk hasonló van,de nagyon utálom :( Mivel a kormány döntésével kanyarodik,így a kisfiam már össze-vissza törte magát vele. Ez nem tetszik esetleg? (lehet 3 vagy 2 kerekűvé alakítani)
Mi most ennek a fiús változatával szemezünk...vagy ha kétkerekűt választunk,akkor valami nagykerekűt,mert kevésbé akad meg az út egyenetlenségeiben.
4 évesnek mar biztos nem vennék három kerekut, főleg nem ilyet. A szomszédunk is ilyet vett a lányának, egyszer sem használtak, mert egyszerűen menni sem megy normálisan.
A lanyomnak 3 eves kora ota kétkerekű van, először az a sima Tesco-s volt, nem az a műanyag, hanem a femvazas, ilyesmi:
Nagyon szerette, de aztán 4 evesen vettünk neki a decathlonba komolyabbat, kinézetre hasonlo, de ég es föld a minőség, a decathlonos sokkal jobban gurul, könnyebb hajtani, szinte siklik a betonon. Abszolút nem nagy neki. Amugy en is szeretek rápattanni.
Ilyet: [link]
biztos,hogy nem vennék három kerekűt
a fiam tavaly húsvétkor kapott kétkerekű rollert,akkor volt 4,5 éves
két hónap múlva kapott két kerekű 16-os bicajt,akkor tanult meg pótkerék nélkül menni,bár azonnal ment vele,nem kellett szaladgálni utána
a rollerrel is egyből tudott menni
az viszont tény,hogy neki volt futóbicaja,így jó az egyensúlyérzéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!