Mennyi gyümölcsöt eszi két év körüli gyereketek egy nap?
Figyelt kérdés
Az enyém egy-két mandarin, vagy narancs, vagy egy banán, a kiwit utálja. Ennél többet nem tudok beletukmáli. Szerintetek elég ez?
Ismerősöm mesélte, hogy a fia képes megenni 2-3 kiwit egy banánt, plusz egy-két narancs és mandarin (ez egy napi adag)
2010. febr. 17. 11:50
1/7 anonim válasza:
Az én fiam semennyit!Egy héten egyszer talán(!) megeszik egy mandarint,ezzel befejezte.Igaz,az egész család nem egy nagy gyümölcsevő.Egyébként másfél éves koráig imádta a gyümölcsöket.
2/7 anonim válasza:
Mi is körübelül annyit eszünk mint ti. Igaz nekem bármilyen gyümölcsöt szeret, még a citromot is imádja nyalogatni. Almát, körtét egyet eszik meg egy nap. Mandarint imádja azt meg eszik 2 db-ot egy nap. Abból én nem merek többet adni. Szoktam neki narancslevet facsarni és azt iszza. Esetleg kiegészítéként adhatsz azt is. Nekem konzerv őszibarackot és a megyet is szereti. A megyet a fagyasztottat is megeszi persze ha kiolvadt. Ha úgy gondolod, hogy kevés és nem tudsz neki többet adni mert nem fogadja el akkor csavarj ki neki gyümölcslevet almából, mandarinból, narancsból. Lehet, hogy jobban megisza.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. És várok még több tapasztalatot is.
Igen gyümilevet is facsarok neki, azokat imádja, meg almát is majszolgat, de max egy fele.
2010. febr. 17. 12:05
4/7 anonim válasza:
De jó nektek! Az enyém semennyit.
Régebben nagyon szerette az almát, banánt, sütőtököt. Kb fél éve már csak a banánt ette meg (napi 1x), most pár hete meg már azt sem.
Narancslét megissza, ennyi.
5/7 anonim válasza:
Az enyem 21 honapos. Kb. 1 eves koraig szerette a gyumolcsoket, aztan eloszor a banant utalta meg (szo szerint undorodik tole), utana leepitette az osszes gyumolcsot. Neha eszik mazsolat meg kb. 2-3 naponta 1-2 szelet narancsot. Ennyi.
6/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval járok egy cipőben...annyival rosszabb helyzet,az én 21 hónaposom semmilyen gyümölcsöt nem hajlandó megenni.Most üveges babadesszertet adok,mert azt különböző hülye szövegekkel bele tudok imádkozni.
7/7 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Kislányom egészen két éves koráig imádta a gyümölcsöket. Minden délután gyümi volt. De aztán egyik napról a másikra megutálta. Már egy banánt is alig tudok rábeszélni, a mandarint narancsot kiköpi, a kiwit is utálja, pedig ezek finomak.Almából is csak pár falatot eszik ha látja hogy én is, Tegnap például a körtét majdnem szó szerint visszaöklendezte. Nem tudom miért én sem, de nagyon el vagyok keseredve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!