Mit csináltok, ha kisgyereketekre lidl-ben vagy penny-ben jön rá a nagydolog (aki már nem pelusos)?
Haláliak vagytok! :D Az uccsó három beírástól majdnem besz*rtam! :D
(Hogy stílszerű legyek ;)
És igazatok van! :)
Nem kell sokáig nézelődni, előtte menjen el wcre, vagy vegyél papír bilit. Vagy járj tescoba, mert ott van wc.
Se a lidl, se a penny nem akkora, hogy órakat lehessen eltölteni.
Nekem is egy nagy guriga konyhai törlőkendő van néhány nylon-zacskóval együtt becsomagolva egy reklámszatyorba ilyen esetekre. Egyszer kellett használni, akkor otthagyva a bevásárlókocsit kisiettünk a gépkocsi mellé, és a mögötte lévő füves területre egy tripla hajtásnyi törlőkendőt tettem, a sarkára ráléptem, hogy a szél el ne vigye, és a fiam oda kucorodott és rákakilt. Aztán a zacskóba hajtogattam törlőpapírostul, elkötöttem a száját és a szemetesbe dobtam. Nedves törlővel megtöröltem a kezem és visszamentünk a boltba a kocsinkért...
Én nem kedvelem, ha szorongatja...
Velünk is előfordult már hogy hátrengedtek a mosdóba amit a dolgozók használna, ez szerencsés eset volt.
De külföldön élünk is a tesco lidl penny méretű helyeken van mosdó.
fiam 5,5 éves vissza tudja tartani,amíg hazaérünk
ha hasmenése lenne,nyilván nem vinném magammal
egy sima kakát vissza kell tudni tartani egy darabig
ha nagyon kéne,akkor elmennék az üzlet háta mögé,vinnék egy zacskót,ráguggoltatnám,nedves törlővel fenéktörlés,kaka egy másik zacskóban a kukába
addig a teli kosár is ellenne bent,és lehetne visszamenni
Kész psichothriller! B-)
A végén rosszat fogok álmodni... már látom is, ahogy bumszli lábaikon döngenek a naaaagy és hatalmas gurigák, és küzdenek a Kaka-Manóval.
:)))
Elismerésem, egy kisebbfajta tortúra lehet mindezt diszkréten megoldani... Nem könnyű pici korban a kakit se visszatartani. A záróizmok kontrollja a legnehezebb kontrollok egyike, kisgyermekkorban. Szakemberek szerint még akkor sincs gond, ha már majdnem négy éves a gyerek, mire nappal onnantól már nem kakil be. Ettől persze még nehéz lehet egy 6 évesnek is visszatartania. Hát még a pisit... De hát suliban már muszáj.
Tök jó volt olvasni titeket. :) Köszönöm! :) Tényleg nem vagyok troll! Maximum:
Kon-troll ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!