Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már tavaszi kabátot adsz 4...

Már tavaszi kabátot adsz 4 éves ovis gyerekedre reggel?

Figyelt kérdés
Még téli vagy tavaszi kabátot, cipőt adsz rá?
2015. márc. 24. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 fok volt reggel, amikor bölcsibe mentünk, pedig nem is indulunk korán, csak 8 előtt 5-10 perccel. Én is a téli kabátomat vettem fel, a gyerekre is azt adtam, de vittem be neki vékonyabbat és 10-kor már abban vitték ki.
2015. márc. 24. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Tavaszit adok a 4 évesemre és az 5 évesemre is. Edzőcipőt kap mind a kettő. Reggel autóval megyünk, ha hidegebb van az autóban meleg:)

Hazafele gyalog jövünk, de akkor már jó idő van.

2015. márc. 24. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:
6 évesre é 17 hósra is télit,reggel hideg van,délutánt úgy oldom meg,hogy kivehető belsejű télikabátja van a nagynak délelőtt az udvaron már csak abban van meg délután is,kicsire meg délután nem adok alulra annyi réteget.De mi kicsivel is fél9-9-10 körül vagyunk kint.Azaz korán.Az idő jó,de csalóka reggel..
2015. márc. 25. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!