Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tavaszi cipőt a gyermeketeknek...

Tavaszi cipőt a gyermeketeknek pont akkorát vesztek amekkora kell vagy esetleg eggyel nagyobbat?

Figyelt kérdés
Hogy oldjátok meg, hogy ne kelljen kb. 2 hónap múlva ujjat venni? Vagy ez természetes, hogy kisgyereknél 2 havonta új cipő?
2015. márc. 12. 07:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

5 éves, most már tök jól kibírja a szezonokat egy egy cipő. most 30as a lába, ősszel még 29es volt, de 30as bakancsot kapott mert vastag zoknival kényelmesebb volt neki már. meg őszi cipőt is kapott, szintén 30ast, azt most hordja, nem kell venni csak emiatt most.

nyáron hetente kapott egy sportcipőt, de szó szerint értesd. oviban megkapják a kismotort és a betonon tönkre is megy a cipő. a motoros cipővédő meg 28as a legnagyobb, szóval a 29-30as cipőre már nem tudjuk ráerőszakolni így marad a heti cipővásárlás.

mikor meg kicsi volt, akkor nyilván nagyon figyeltünk, hogy mindig jó méretű cipő legyen a lábán, se kicsi se nagy ne legyen, hogy szépen kialakuljon a lábboltozata. cipőn nem spórolunk mert remélem még legalább 90 évig fogja használni a lábát

2015. márc. 12. 13:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Hetente vesztek egy tornacipőt, azt írod. A tornacipők nem igazán a minőségi vagy egészséges lábbeli kategóriát képviselik... Habár sokat vesztek belőle, ilyen értelemben tényleg nem spóroltok rajta, de gondolom, nem így értetted
2015. márc. 12. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:

nem, nem így értettem :D

és írom, hogy nyáron, az ovi udvarára. és igen, a 2.000.-os sportcipőt veszem meg, mert az 1 óra motorozás után kint a lábujja, ami a 10.000.-os elefántennel is megtörtént.

de velem nem motorozik, így van rendes cipője is ami minőségi és bírja az egész szezon kiképzését, biciklizik, nem kismotorozik délután :)

de ha van jobb ötleted erre a motorozós cipőkiszakítós dolgora akkor szívesen fogadom! bosszant nagyon, hogy 4-5-6 éves lovaknak az 1 éveseknek való törpejárgányt adják oda, hiába kérem vagy viszek be rollert, nem lehet kitenni neki vagy leszállítani róla... a heti 10E ftos cipő vásárlást meg nem bírnám anyagilag

2015. márc. 12. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
11es vagyok, 12-es! nem tornacipőt hanem sportcipőt :) bocs, csak most láttam, azért csak egy fokkal jobb a sportcipő... :)
2015. márc. 12. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Van ez a szokásos cipővédő, amit te is írsz, 28-as méretig jó

[link]

Szerintem azt a vászon pántot, ami hátul van neki, bármelyik suszter meghosszabbítja neked, akár bőrrel, vagy ha veszel a Röltexben ehhez hasonló hevederszerű szalagot, talán még jobb.

2015. márc. 12. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Pont jót nem veszek,
2015. márc. 12. 13:58
 17/18 anonim ***** válasza:
igen, ilyenünk van és a pánttal nem is lenne gond, szélességre nem fér egyszerűen rá a cipőre... :(
2015. márc. 12. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Én D.D. Step cipőt szoktam venni, amelyiknek gumis az orra. Igaz, a gumi kicsit megkopik a motorozástól, de annyira nem vészes, egy szezont simán kibír és az ára sem vészes. Mindenképp jobban megéri, mint hetente új cipőt venni. :)

Pl ilyet: [link]

2015. márc. 13. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!