Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért esik nehezemre a koránke...

Miért esik nehezemre a koránkelés megszokhattam volna már a másfél év alatt nem?

Figyelt kérdés

A fiam másfél éves és minden nap hajnali 4 óra után ébred, éjjel 3-8 alkalommal ébred, este már 8 kor alszik, bár mi még fenn vagyunk 9 után is.

Miért nem tudom megszokni a korán ébredést?

Olyan kimerültnek érzem minden nap magam, olyan fáradtnak, gyengének reggelente alig bírok kimászni az ágyból.

Mi lesz ha dolgozni kell menni?

2015. márc. 12. 05:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én is így csinálom hogy kikészítem mellé az inni valót, sőt már cukrot sem teszek bele , hogy ne kívánja , és ne azért ébredjen éjjel.

De ugyanúgy iszik cumisüvegből.

Felébred ha nem tud megfordulni, mert belecsavarodik a takaróba, ha nem találja a cumisüveget, ha nem találja az alvó cumiját, ha fázik, ha melege van , ha átázott a ruhája mert kipisilt, ha elfogyott az inni való a cumisüvegből, ha rosszat álmodik.

2015. márc. 14. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!