Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet kezdeni egy örjöngö...

Mit lehet kezdeni egy örjöngö 2,5 évessel?

Figyelt kérdés
ha nem az van amit ő akar akkor őrjöng!!szó szerint!!tönkre teszi az egész családot!egész nap szépen el van de ha valamire nemet mondunk akkor robban!!vísít,üvölt,örjöng.az is közre játszik hogy nem alszik nappal semmit hiába altatom!már ki vagyok idegileg!ja és 2 napja ha hisztizik akkor direkt bepisil!már csak azért is!próbáltam otthagyni had üvöltsön de jön utánnam,csap.segítsetek mit csináljak?
2015. márc. 9. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd őrjöngeni. De az sem baj, ha rácsapsz egyet a fenekére. Ne ő dirigáljon neked, hanem te neki.
2015. márc. 9. 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:
igen néha rácsapok a valagára de csak mérgesebb lesz!ilyen mértékű hiszti kb 1 hete van!sajnos már az öngyilkosság fogalma jár az eszemben mert ezt nem bírom!teljesen ki van fordulva magából!le sem tudom írni mennyire!úgy érzem hogy ezt nem bírom tovább :(
2015. márc. 9. 17:40
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Azért öngyi ne légy. az már túlzás lenne. Mire szoktatok nemet mondani neki, amitől behisztizik?
2015. márc. 9. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Szrd le a hisztijét, majd megunja.

Vagy fogd le hátulról, mikor őrjöng, és sugdoss a fülébe.

És a fenékre ütés sem ördögtől való.

2015. márc. 9. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Drasztikusan hangzik, de én egyszer a lányomat egy ilyen őrjöngésnél lelocsoltam egy picike vízzel. Annyira meglepődött, hogy abbahagyta, utána csak megígértem neki, hogy hozom a vizet és szipogva, de abbamaradt a sírás. Pár hét alatt leszokott az éktelen hisztiről.
2015. márc. 9. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Majd az idő megoldja:))Nálunk 3 hónapig tartott.

Legyél határozott, ha kell, tereld el a figyelmét, ha az kell, hagyd rá.

2015. márc. 9. 18:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor őrjöng ha nem akar fürdeni,öltözni.ha össze akarja rugdosni a fehér kabátomat és ezt nem engedem.meg ki akarja önteni a poharából az innivalót az egész lakásban meg úgy mindenért üvölt.
2015. márc. 9. 18:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Már próbáltam mindent:nyugtatás,piszilás,szobába zavarás,néha a fenekére csapás,hideg vizes locsolás,kiabálás de semmi nem hat.ez 1 hete tart de ki van a család lelkileg
2015. márc. 9. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg megnyugodni, egy hét még nem a világ. De ha látja rajtad hogy kiborít, az annál jobb.

A lehető legnehezebb, de próbálj meg kifelé higgadt és határozott maradni, és természetesen ne neki legyen igaza ilyenkor.

Próbáld elterelni a figyelmét.

2015. márc. 9. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy fura ilyen helyzetben, de vicceld el, tudom nem könnyű átlendülni az idegösszeroppanásból humorosba. Mondok egy példát menj át oroszlánba négykézláb, mondd neki hogy namostaztán szétszedem ezt a kislányt/kisfiút! Meg fog lepődni, és nem bírja ki nevetés nélkül. Próbáld ki legalább egyszer.

A miénknél legalábbis használ:)

2015. márc. 10. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!