Bartos Erika Anna Peti Gergő könyvek?
Nagyon szeretjuk a fenti mesekonyveket, regota vadaszom egyes reszeit, sajnos hiaba:(
A kovetkezot olvastam a jofogas.hu oldalon, masolom: "Anyukák ne vegyétek méreg drágán ezeket a könyveket! Hamarosan újra kapható lesz csak már a családi fényképek nélkül, mert már a gyerekek nem akarnak szerepelni a könyvben! Ráadásul hasonló áron lesz a könyv, 2300 Ft körül! Az infó a könyvkiadótól van!"
Tud erről valaki valami konkrétat? Igaz ez a hír?
(Arrol most ne nyissunk vitat hogy kinek mi a velemenye az Írónőről es a muveirol, koszonom)
Én úgy tudom gyerekkönyvesboltos rokontól, h abszolút nem fogják forgalmazni az írónő gyerekeinek kérésére.
Szerintem írj levelet a kiadónak, az lehet az egyetlen biztos forrás.
Nem tudtak megegyezni még tavaly év vége felé a kiadóval, így megszüntették a gyártását, forgalmazását.
Valamint a gyerekekről szóló "pletyka" is igaz. Igazából ez az, ami közrejátszik a dolgokban.
A könyveket már nem fogják sehol sem újra forgalmazni.
Szomorúan hallom. :(
De szerencsére nekünk meg van az összes része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!