Az èn gyerekem lassan 2èves ès úgy látom,már kènyelmetlen a hálózsák neki,a paplant viszont lerúgja magáról. Most külön szobába költözünk ès nem tudom,hogy legyen. Ha felèbred ès leszáll az ágyról akkor elesik mert a zsákba nem tud menni,a takarót meg ha lerúgja akkor fèlek megfázik mert csak 1szál pizsiben alszik ès èjjel èn se tudom megnèzni óránkènt,hogy be van e takarózva. Ti,hogy csináljátok?
Az én lányom simán ment a hálózsákban, tipegve. :)
Amúgy 2,5 éves koráig volt jó neki a hálózsák, utána már takarót kapott, és megtanulta magára húzni este, ha lelökte volna magáról.
Amúgy hosszú ujjú pizsiben aludt ilyen időben, így ha kitakarta magát, akkor sem fázott meg.
2015. febr. 26. 15:26
2/11 anonim válasza:
Hálózsákban alszik meg pléddel. 2,5 éves és simán megy a zsákban. Én már nem akartam hálózsákot adni rá, de volt pár éjszakánk, amikor kitakarózott és többször hívott, h fázik. Plüss hosszú ujjú zsákban alszik, az nem zavarja a mozgásban, alatta pizsama van. Ha nem akarsz zsákot, akkor adj a pizsama alá atlétát meg zoknit, talán nem fog megfázni.
2015. febr. 26. 15:40
3/11 anonim válasza:
Paplannal takarózik, de ő lerúgja magáról. Hálózsákban nem hajlandó aludni, úgyhogy kapott polár/szőrös, vastag kezeslábas pizsamát.
2015. febr. 26. 15:42
4/11 anonim válasza:
Fiam kezdetektől külön szobában van.
Másfél évesen kapott leesésgátlós ágyat, azóta mindig jön, ha felébred.
Most 22 hós, gond nélkül közlekedik hálózsákban. De még paplannal is be van takarva.
Amúgy a hálózsák alatt hosszú ujjú body+ kezeslábas rugdalózó van rajta. Imádja a meleget.
2015. febr. 26. 15:50
5/11 anonim válasza:
Nekünk is úgy van, mint az utolsó válaszoló írta.Body, hosszú ujjú pizsi, hálózsák, pléddel betakarva. Igaz 18 fokban alszunk, ehhez kell is pár réteg. Még nem zavarta a zsák. 1x láttam benne járni, ős is tud. :)
2015. febr. 26. 16:05
6/11 anonim válasza:
2,5 éves kisfiam hálózsákban alszik, tud benne járni, de már megtanult kibújni is belőle (se a patent, se a cipzár nem okoz neki gondot). Ő se takarózik be még, szerintem fázna éjjel.
2015. febr. 26. 17:05
7/11 anonim válasza:
Az én fiam sosem viselte el magán a zsákot. 1,5 éves korától gyerekpaplannal alszik. Nagyon ügyesen és gyorsan megtanult bekucorodni alá, ha fázott. Sosem keltett fel minket azért, mert fázik, megoldja egyedül.
2015. febr. 26. 17:16
8/11 anonim válasza:
2 éves koráig aludt zsákban, aztán nem emelhettem 6 hétig, akkor szoktunk át a paplanra. Hosszú ujjú body, pizsama, zokni. Eleinte elalvás után takartam be, de most már egyedül takarózik. Ha felébredek, betakarom, nem szól, h fázik, de nem is fázott meg az elmúlt 2 hónapban.
2015. febr. 26. 18:32
9/11 anonim válasza:
Én is vettem nagyobb hálózsákot, és kivágtam alul a lábának két helyet, és beszegtem. Már négy éves, de még egyik nyáron sem tudtuk a takaróhoz hozzászoktatni, olyan mélyen alszik. Ha kitakarózik, inkább gombóccá kucorodik és magzatpózt vesz fel, de nem takarózik be...
Én el nem tudom képzelni, hogyan fogunk a takaróra átszokni...
Nekem sajnos mindig lerúgja a takarót a 2 èvesem. 2 órànkènt èbredek ( ha egyèbkènt nem hallom hogy fàzik) magamtól ès takargatom.
De most ràtalàltam ilyen nagyobbaknak való kamàslis tipegő hàlózsàkra, úgyhogy rendelni fogok. Màr èn is szeretnèk nyugodtan aludni tudva hogybiztos nem fàzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!