5 év körüli gyerekedet milyen tusfürdővel fürdik?
Elszomorító, olvasva az előzőeket, hogy a gyermekek bőre ennyire nem bírja az állatkísérletekből származó, mesterséges anyagokkal teli tisztálkodó szereket...
Nem is tudom, hogyan veheti a bátorságot magának bárki is, hogy ne mérgezze a gyerekét, és pusztán szappant használjon, abból is csak természetes eredetűt...?? Mégis, hogy' gondoljátok ezt??
Szegény Hatalom... a Hatalom buksikáját kellene megsimikézni, amiért ilyen nyílt és jóságos a hozzáállása az emberekhez, beleértve a gyermekeinket is...
Abban bízom már csak, hogy legalább a felnőttek használnak tusfürdőt, lehetőleg nem természetest. Valahogyan meg kell oldani, hogy a nyirokmirigyek és az izzadságmirigyek el legyenek zárva, a természetes kisugárzásunkkal együtt, hogy mesterségesen hatásvadász illatot keltsünk, melyből árad tudat alatt a megkínzott állatok érzelme, és stresszhormonjai, nemde?
Az illata igenis jó a mesterséges tisztálkodószereknek! Na hát akkor... Éljen a látszat!
6 - os, nyugodj már meg! Szerintem itt téged most mindenki hülyének nézett. 2014 van, helló!
Egyébkén mi is Gabit, vagy Niveát. :-)
Okoska ideírók nem értik az iróniát. Használj csak Gabit, állatkísérletek eredménye, és tele van fincsi mesterséges anyagokkal, árts továbbra is magadnak, ha ez a szinted... csupán a gyerekeidet sajnálom érte, és a megkínzott állatokat...
Gratulálok a szemellenzősöknek, akik infantilis módon a presztízsnek hisznek (pl tv reklámokon át)... Nem vártam más színvonalat. A saját butaságát rávetítik a 6-os beírás eszközlőre, a lepontozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!