Napi hasfájás 4 évesen?
Nálunk is ez van, 3,5 éves a lányom. Kb. fél éve mondogatja (eleinte nem gyakran, hébe - hóba), hogy fáj a hasa. Meg is mutatja, hogy hol fáj.
Neki most vették ki az orrmanduláját egy hete, mert a takony mindig a mandula mögött folyt el és sosem lehetett kigyógyítani semmiből.
Már 2× mondta, hogy fája a hasa, de utána el is felejti. Mondjuk egyből adok neki akkor enni, és el is fogadja az ételt.
A gy.orvos még 1-2 hónapot várni szeretne ezzel a hasfájás dologgal, mire elküldene minket kivizsgálásokra ezzel kapcsolatban.
Arra gyanakszik, hogy az orrmandula miatt volt/van ez a dolog.
Kap napi szinten normaflort, sosem volt hányós - hasmenős vírusa (szerencsére), így nekünk tuti nem attól van.
Én már arra is gondoltam, hogy nő és amiatt fáj .. ki tudja. Minden esetre eléggé aggaszt már, de egyenlőre még várunk.
A novemberi megbetegedés előtt sosem fájt a hasa?
Van ilyen is pl. hogy fertőzés miatti átmeneti laktózérzékenység. Tej, tejtermék fogyasztásával nincs összefüggésben a hasfájás? Azt viszont nem tudom, hogy ez az állapot ilyenkor meddig tart(hat).
Szerintem mindenképp vidd el, én is elvittem a 2 évesemet. Ne ijedj meg, nem tükrözéssel fognak kezdeni :) Nálunk eddig allergiavizsgálat és vérvétel volt, várjuk az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!