Hogyan kezdjek hozzá? Bilis kérdés.
2 éves elmúlt a lányom és hát nem ártana már elkezdeni a bilizést.
De nem nagyon tettszik neki,ha ráültetem néha ilyen olyan csellel,kb 2mp után kiabál,hogy "kiszáll".
Vagy csináljam azt,hogy mondjuk holnaptól nem adok rá napközben pelust és akkor talán ráérez jobban a dologra?Nagyon tanácstalanan vagyok hogy is kellene ezt... :)
Érdekelne hogy nálatok ez hogyan zajlott/zajlik...
Szerintem várj még!!! Nincs elkésve.
Úgy tűnik a leírtakból, hogy még nem érett a szobatisztaságra. HA most próbálkozol valószínűleg hetekbe telik (vagy hónapokba) míg eredményt érsz el. És a hosszadalmas próbálkozásokba mindketten belefáradtok.
Viszont lehet, hogy ha vársz egy-két hónapot, pikk-pakk szobatiszta lesz.
Én azt javaslom, hogy esetleg próbáld meg levenni róla a pelust és pár napig próbálkozzatok, de ha nem megy, akkor szüneteltesd a témát. (de teljesen, szerintem felsleges csellel ráültetni a bilire, attól nem lesz szobatiszta, ha néha véletlenül pont akkor pisil, mikor rajta ül... a szobatisztaság nem elsősorban akaratlagos dolog, hanem idegrendszeri fejlettség kérdése) Pár hetente próbáld meg újra levenni a pelust, és előbb-utóbb sikerrel jártok, de ki kell várni, hogy megérjen rá az idegrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!