Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A baranyhimlo mennyire megy...

A baranyhimlo mennyire megy ra a nemiszervekre?

Figyelt kérdés
Normalis ha van rajta gondolom de nem lehet ott valami szovodmeny ha csunya? Illetve bor alatt feheres sargas folt van a fej resz alatt. Az is az lehet? Marmint himlo
2015. febr. 15. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy elmúlik onnan is, mint a karról, hasról.
2015. febr. 15. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Pelenkás gyerekeknél általában sok kiütés lesz a nemiszervek környékén az állandó meleg környezet miatt. Én babámnak is annak idején a pelenkás részen volt a legtöbb kiütése. Pelenkás még a gyermeked?
2015. febr. 15. 22:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem. Negy es fel eves. Csak nehany van rajta ill. korulotte (csak ugy mint mashol) . Nem az aggaszt hanem amit a vegen irtam/kerdeztem
2015. febr. 16. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan ez erdekel engem is. Nagyon csunya a kisfiamnak is mit lehet oda kenni? Piros az egesz es holyagos is,meg valadekozik.
2017. máj. 16. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!