Kisfiam ujabban imádja az estimesét. Nektek milyen mesés könyveitek vannak? (3 éves a Kisfiam)
Berg Judit: Panka es Csiribi
Marek Veronika: Kipp-kopp sorozat
Gabor Emese verseskötet
Micimackó
Vackor
Susu a sárkány
Bori sorozat
Bogyó es Baboca
Stb 😊 sok van meg, most ezek jutottak eszembe 😊
Borka a boszorka
Sicc - a cicás
Bömbi
volt valami Nyúl Gyula az órás, lehet h ez a Tappancs család? a grafikája úgy rémlik, ilyesmi
A kék kisvonat
A sárga kisvonat
Ha én felnőtt volnék
A tűzszerszám
meg még ilyen kisebb könyvek, h Csipkerózsika, Hattyúk tava, A tücsök és a hangya, 3 kismalac, Kutyatár, Cinege cipője
Ez csak pár ilyen, amire emlékeztem kicsikoromból. Nemtom am már, hogy korosztály szerint passzol -e.
3 évesen még Annapetit olvastunk. utána jött Frankli, ez is egy sorozat, aztán Bori, ez inkább képeskönyv, de színvonalasabb mint az annapeti :) micimackó, most mátyás király meséit olvassuk, meg az állatos meséket szeretjük, a magyar népmeséket meg a anderseneket :)
egyébként könyvtárba járunk, ingyen van a gyerekeknek, így minden nap olvasunk "új" mesét, már több száz könyvet kihoztunk 2 év alatt, nagyon ajánlom! amibe nagyon beleszerett, azt megvettük, így kevésbé lutri :)
3 évesen az én kisfiam a kép-kevés szöveg felállást szerette..és most 4,5 évesen is ha ő választ akkor ezek felé húz. :)
Így kedvencek voltak: Anna,Peti,Gergő ;Bogyó és Babóca, Maszat,Boribon,Kipp-kopp,Kisvakond,Kíváncsi Kutyus stb.
Rengeteg mesekönyvünk van,de néha mellényúlok a vásárláskor. A pagony oldalán nagyon sok mesekönyvbe bele lehet lapozni,olvasni. pl: [link] (lapozz bele feliratra kell kattintani) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!