Nálatok bebújhat mellétek reggel a gyerek az ágyba? Van valami időbeli határ, ami előtt visszakülditek? (Pl. Reggel 6 óra. )
Még mindig 7-es vagyok.
Személy szerint két dolgot tarok elfogadhatatlannak:
- Amikor olyan szinten odaszokik a gyerek az ágyba, hogy az intim pillanatokért trükközni kell, és ettől egyre ritkábbá válnak: ez a szülőknek rossz.
- Ha engedjük neki, aztán ha éppen olyanunk van, akkor meg tiltjuk: ez a gyereknek rossz.
A lányunk egy matrica, totál testkontaktusfüggő alapjáraton is, már 6,5 éves, de rendszeresen (legalább heti 3-4x) megjelenik hajnalban ha rosszat álmodott stb, bebújik, alszunk tovább, nincs ezzel bajunk egyáltalán.
A fiunk 5 éves, nagyon jó alvókája van, nyugodt és mély az álma szinte minden éjjel. Ha beteg akkor szoktam vele együtt aludni, de amúgy ha nem beteg sosem igényelte ezt különösebben, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor jött át hozzánk csak úgy...
a férjem meg én is úgy vagyunk vele, hogy minket nem zavar, ha nekik jó hát legyen meg a biztonságérzete, úgyis kinövik hamar, nemsoká egy kósza ölelésért is lobbizni kell majd.
különben én nehezen ébredő tipus vagyok, lányom mindig be szokott bújni hozzám óracsörgés után pár percre míg magamhoz térek(néha a fiam is, bár ő általában csak benyargal és összepuszil alaposan). ezek a napom legszebb percei, komolyan mondom :)
#13 "A lányunk egy matrica" - ezzel (na meg a hozzáállásoddal levettél a lábamról) :)
már tudom, hogy fogom szólítani a legkisebb fiam, aki szintén matrica :)
5,5 éves a fiam
éjszaka mindenki a saját ágyában alszik
reggel természetesen bebújhat mellénk,de ez nem tart sokáig,mert én reggel vagyok a legaktívabb,és ha kipattan a szemem,kelek is fel
ha hat előtt kel,akkor visszaküldöm,hat után nincs értelme,nem alszik vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!