Ahol sok gyerek van, ott hogyan zajlik egy reggel?
Szia. Nálunk ilyen egy átlagos reggel
Fél 6-kor megjelenik a legidősebb csemete (4) az ágyunkban. 6 óra körül felsír a legkisebb (1). Ő megkapja a reggeli tejitalát, és mászkálni kezd a lakásban. A legidősebb addig kiszolgálja magát a távirányítóval, és mesét néz. Ezután megyek, és kakaót készítek a nagyoknak. A középsőnek (2) a szobájába készítem, mert ő kel a legkésőbb, és irtó hisztis, míg nem itta meg a kakaóját.
8 körül már mindenki magához tért, tehát lehet reggelizni. A kicsi ezután lepihen, a nagyokat felöltöztetem, fésülködés, fogmosás. Én is letusolok, elkészülök. Megjön az ebéd (rendelem). Ezután a nagyokkal foglalkozom, míg a kicsi fel nem kel, de közben elmosogatok, és rendbe teszem a konyhát. Mikor a kicsi felkel tízóraiznak. Utána sétálunk, ügyet intézünk, vagy amihez kedvünk van, illetve el kell intézni. Időnként változik a program, de ez az általános.
Lehet nem teljesen ideillő, de nekem nagyon tetszett, mennyire más "problémák" vannak 1,2,3,4,5,6...több gyereknél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!