Holyagos kiutes mi lehet?
Figyelt kérdés
4 es fel eves. Ovodaba jar. Ma vettem eszre furdesnel. 3-4 db van kb rajta ami holyag de szinte torolkozesnel ki is fakadt. Azon kivul van rajta meg nehany piros potty de inkabb apro foltnak mondanam. Nem viszket nem faj laza sincs. Koszonom elore is a valaszokat!2015. febr. 11. 21:02
1/9 anonim válasza:
akármit találok, csak vírusról ír
vagy bárnyhimlő
ha viszketne övsöör, de Gianotti-crosti zindrómáról is ír
alényeg valamilyen vírus lesz
amúgy holvannak? hátán, hasán, végtagokon?
2/9 anonim válasza:
Lehet bárányhimlő simán. Holnap nem vinném oviba, irány az orvos, ő látja is és jobban megmondja mi az, mint mi.
3/9 anonim válasza:
A babámnak ilyen volt a bárányhimlő. 3 napig tartott, pont egy hétvége, elmúlt magától. Nem volt láza, sem más baja. Nem kellett kezelni sem semmivel. Előtte egy héttel volt ilyen nátha szerűség, de akkor a fogára fogtuk az orvossal.
Azért menj el dokihoz vele, mert közösségbe himlővel/vírussal nem vinném én sem.
4/9 A kérdező kommentje:
Persze. Egyertelmu h nem viszem oviba es megyunk dokihoz. Csak erdeklodtem. A valla folott van egy meg a herezacsin egy aztan a felso testen elol van kb harom negy es az egyik laban hatul par darab. Egyenlore ennyi van rajta. Figyelgetem aztan holnap doki. Koszonom
2015. febr. 11. 21:30
5/9 anonim válasza:
Nekem is elsőre a bárányhimlő jutott eszembe, de sok más hasonló, kiütésekkel járó vírus van. Arra viszont próbálj ügyelni, hogy ne fakadjanak ki, törölközésnél ne dörzsöld!
6/9 anonim válasza:
A bárányhimlő pont így kezdődik, épp a második gyerekem van benne. A fiamnálmismígy volt, majd jött hirtelen több, de alapvetően nagyon lazán megúszta. Remélem, ha himlő, nektek is ilyen gyenge lesz. Mert látom a másik végletet,,a kislányom viszont nagyon durván szenve.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnalom a lanyod :( . Mielobbi gyogyulast nektek! Igazabol remelem h himlo mert legalabb tul lennenk rajta.. Bizom benne h enyhe lesz. Csak delutan van doki sajnos ugyhogy csak akkor leszek okosabb. Nem dorzsolom el neki,vigyazok ra. Egyebkent a himlonek nem kellene mar az elejen viszketnie?
2015. febr. 12. 07:26
8/9 anonim válasza:
Nem feltétlen. A fiamnak pl.alig viszketett, az se az elején. Nézd át a hajas fejbőrt, mert ha ott nincs, akkor nem himlő.
9/9 A kérdező kommentje:
Himlo :) Remelem enyhen megusszuk..
2015. febr. 12. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!