Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet ez a kiutes? Tudtok...

Mi lehet ez a kiutes? Tudtok adni taanacsot? 2eves. SOS

Figyelt kérdés
Tegnap volt rajta par apro kiutes mintha pici csipes lett volna.Csak 2 volt a terden.Aztan elmult.Reggel volt meg a karjan feneken egy egy de elmult.Delutan mind a ket arca tele volt fel ora mulva elmult.Elaludt felkeles utan a combja volt tele.De az is elmult most az alla es a konyoke van tele.Pici apro piros kiutes.Mintha pici szunyog csipes lenne,csalan csipes szeru.Mitol lehet?Szerintetek veszelyes lehet?Valaki hasonlo helyzetben volt mar?mit tennetek?Nem evett semmit amit eddig nem evett sem ivott nem valtottam mosoport....nem volt allergias semmire.Tanacs?Elore is koszonom!
2011. jún. 4. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Foldiepret nem evett? Szerintem ez allergia lehet valamire, esetleg a melegtol?
2011. jún. 4. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
himlő
2011. jún. 4. 20:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Epret ma evett de tegnap nem.Azelott evett mar epre tobszor is nem volt gond.Himlonek tuti nem himlo mert elojon es fel ora mulva eltunik es elojon mashol.Nem tudom mi lehet!
2011. jún. 4. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Szaladtunk az ügyeletre.Fürdés után még láthatóbbak lettek a pettyek.Mire beértünk elmúlt,de ujak is voltak amit meg tudtunk mutatni.Claritin szirupot írtak fel.Egy alkalommal adtam neki.

Annyit mondtak,hogy valami allergia lehetett.

Elmúlt másnapra.Azóta sem volt.

Első nap 1 petty,második nap is egy,harmadik nap fürdés után rengeteg pötty,negyedik nap semmi szerencsére.

Nem viszketett,nem hegesedett,fél óra alatt elmúlt.

2011. jún. 4. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Ja,azt elfelejtettem,hogy télen volt.Nem eper szezonban.

PEZ cukorkát evett előtte.Igaz azóta nem mertem neki adni.

2011. jún. 4. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak már volt mosószer allergiája, akkor egyértelmű volt, mert egy új inget adtam rá, amit kimosva, vasalva kapott én meg nem mostam át. Tele lett piros pöttyökkel, de csak ott, ahol az ing érte. Ami rendszeresen előjön a melegkiütés. Apró pici piros pöttyök, amik el-el halványulnak, de estére mindig kivirul. Nekünk a dokinéni írt fel rá mentolos hintőport, azzal kellett púderezni, meg mondta, hogy napközben is zuhanyoztassam a gyereket akár többször is sima vízzel. Sajna nagyon érzékeny a melegre. Az első mindenféle kiütésénél, hogy Calcimuscot írt fel és azt kellett adnom. Szerintem azt te is adhatsz, semmi baja nem lesz tőle, de allergiánál mindenképpen hasznos. Ha "csak" kiütés, nem kell megijedni, biztos elmúlik hamar! :)
2011. jún. 4. 21:45
 7/9 A kérdező kommentje:
A 21.25 valaszolonak irnam hogy koszi!Pesze a tobbieknek is!De 1 hete anyukamak kuldtek neki csomagban egy nagy rakat pez cukorkat mindennel igaz nem eszik napont 2-3 azota.De akkor nem adok neki!Ez tuti eszembe sem jutott volna!!!Remelem csak az lesz!!!!Koszonom mindenkinek!!!!
2011. jún. 4. 23:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg emlekszem ra, eleg kicsi voltam, mikor epertol tele lett apro, pici, viszketo pettyekkel a ket combom. Azelott tobbszor is ettem mar epret, de sose volt tole ilyen gondom, sot, azota sem ( az igaz, hogy akor mosatlanul ettem a nagymaman kertjebol :( ). Az allergia az olyan, hogy lehet nem vagy ra most allergias, de kovetkezo alkalommal megis. Jobbulast kivanok!
2011. jún. 5. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:

21:25-ös vagyok.A PEZ cukorka volt a ludas?

Én is kíváncsi lennék rá,hogy jó volt-e a gondolatom.

Azóta sem merek neki adni,pedig nagyon szeretné.

Írd meg légy

szíves,hogy mi lett.Köszi.

2011. jún. 6. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!