Meddig adtatok gyerekitalt gyermekeiteknek?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam , áprilisban lesz 3 éves,addig terveztem adni,de most láttam,hogy már van 3 éves kortól való is.Reggel kakaót kap,sima tejjel.2015. febr. 9. 20:13
1/4 anonim válasza:
2 év 5 hónapos koráig. Akkor lett egy átmeneti laktóz intoleranciája, laktózmentes tejet kapott. Mikor ez elmúlt, vissza akartam térni a tejitalra, de közölte, hogy nem ízlik a "vizes kakaó". Így azóta sima tejet iszik.
2/4 anonim válasza:
3 éves koráig kapott a kislányom tejitalt. Minden mást sima tejből kapott, a reggeli tej nem ment.
3/4 anonim válasza:
Kislányom 2 éves múlt, most akartam áttérni tejitalról a sima tejre, de borzasztó szorulása lett tőle. Visszatértünk a tejitalra.
4/4 anonim válasza:
3 éves koráig
két éves koráig nem ivott tejet,aztán bölcsibe került,így előtte kóstoltattam vele
három éves koráig itthon tejitalt ivott még,aztán áttértünk a 2,8-as tejre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!