5 éves gyerekek manapság már tényleg játszhatnak számítógépes játékokat?!
És a tévé mennyivel jobb? :) Ott csak néznie kell, a játékban meg használhatja a fantáziáját, az ügyességét, és tanulhat is belőle.
A te dolgod, mit engedsz meg a gyerekednek, de ne hidd, hogy te csinálod jól.
igen, 5 évesem szokott játszani számítógépen. kb. heti 2x20 percet, mikor kéri. mindig más, most hétvégén angry birdes játékot találtunk, autót kellett összerakni és legurítani. azelőtt a farmeramat kapcsoltam be neki, de rajzolt, kirakózott már, nyáron meg a traffal játszott párszor.
csak hogy tovább sokkoljalak, xboxon F1 és rally szimulátorral játszik télen, rendesen kormánnyal, váltóval, pedálokkal. nyáron quadozik vagy gokartozik, férjem szeretné erre a pályára irányítani, a gyerek meg imádja, beleszeretett az autóversenyzésbe, szóval ezekkel is játszik vasárnaponként.
ettől függetlenül minden este meséket olvasunk vagy vetítőzünk. ja és enyém nem ücsörög a tv előtt, nem is értem, hogy számodra az miért elfogadottabb míg a játék mértékkel pedig megdöbbentő.
Én nem írtam hogy egész nap a tv előtt ül. :)
Én semmit nem engedek neki a számítógépen de ezek szerint akkor tényleg sokan engedik.
Mi is lassan meg fogjuk engedni. Egyelőre azt szereti nézni, ahogy az apja játszik, igaz, ők visszafogott játékokat játszanak, Super Mario meg hasonló retro jópofaságok. :) De attól még ismeri a mesekönyveket is, nem is értem, a kettő miért zárja ki egymást.
Meg mi az, hogy "manapság"? Régen persze, hogy nem játszottak, mert nem volt számítógép. Ma van, hát játszanak. Ennyi. Nem értem, mi olyan rettentő felháborító ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!