Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam reggel óta egyfolytába...

Kisfiam reggel óta egyfolytában köhög, mit adjak neki? Hányszor inhalálhatunk?

Figyelt kérdés
Borzalmasan köhög, szinte egyfolytában, inhalátorral inhalálunk, adtam neki calcimuscot, de nem tudom mivel segíthetnék még?

2015. febr. 7. 11:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha hallod, hogy hurutos, akkor ne. Hagyni kell felszakadni, pl. hagymateát, mézes hársteát készíthetsz. Köhögéscsillapítót majd éjszakára.
2015. febr. 7. 13:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor marad az éjszakai köhögéscsillapítás, csak annyira sajnálom szegényt, abba sem hagyja a köhögést!
2015. febr. 7. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Rhinatiolból a sárga a köhögéscsillapító, a másik a köptető.

Adj neki sok-sok c vitamint. Gyümölcs formában és pirulában is. Én ilyenkor 3-4 napig napi 600-800, akár 1000 mg-ot is adok rágótablettaként.

Sinupret ami még jó lenne, az segít a nátháján.

Mivel inhaláltok? Azt napi 5-6 alkalommal is lehet.

2015. febr. 7. 16:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Persze, kap gyümölcsöt vitamint, mézes teát, Sinupret is van otthon, de éjszakára azt már nem akarok adni. Salvussal inhalálunk, remélem holnapra kicsit javul a helyzet
2015. febr. 7. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:

éjszakára kinder luuf a hátára,és éjszakai lándzsás útifű.én 3-szor inhalálom 5-5 mili salvussal.ha hurutosan köhög,akkor lándzsás útifű nappal háromszor,illetve ventolin napi 3-szor 1-1 puff

hársfateát iszik citrommal,mézzel,és 2-3 szem 100-as c vitamin

2015. febr. 8. 00:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, szerencsére mára elmúlt a csúnya köhögés, nátha meg egyebek persze megvannak, de legalább az ugatás megszűnt.
2015. febr. 8. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!