Kisfiam reggel óta egyfolytában köhög, mit adjak neki? Hányszor inhalálhatunk?
Figyelt kérdés
Borzalmasan köhög, szinte egyfolytában, inhalátorral inhalálunk, adtam neki calcimuscot, de nem tudom mivel segíthetnék még?2015. febr. 7. 11:19
1/16 anonim válasza:
Olyan opció van, hogy orvoshoz viszed?
2/16 anonim válasza:
Infulenza!mézes tea,stodal c vitamin.
3/16 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk orvosnál, 4 napja lázas volt, kapott antibiotikumot is. Mára eltűnt a láz, az orrából eddig is jött ez a vizes átlátszó váladék, de ez a köhögés ma jött.
2015. febr. 7. 11:59
4/16 anonim válasza:
Mennyi idős? Hurutos vagy száraz köhögés?
5/16 A kérdező kommentje:
6 éves, a héten ritkán köhögött, de most inkább száraz, mint hurutos.
2015. febr. 7. 12:43
6/16 anonim válasza:
Stodalt adhatsz, az jó száraz és hurutos köhögésre is.
7/16 anonim válasza:
Nekünk a Rhinathiol vált be hat éves kisfiamnál a múlt héten. Ő is megállás nélkül köhögött egy napig. Másnapra elmúlt. Kb. óránként köhintett csak.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, Rhinatiolból melyik? Úgy tudom, abból kettő féle van
2015. febr. 7. 12:59
9/16 anonim válasza:
Nappalra a hurutosra valót adtam, reggel és délben 2,5 ml-t.
Este a köhögéscsillapítót, szintén ennyit.
10/16 A kérdező kommentje:
Nekem csak Rhinatiol köhögéscsillapítóm van otthon, de éjszakára abból tutira adok be neki, de most nappalra nem tudom, adhatok-e ebből.
2015. febr. 7. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!