Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Keresztfiam kilenc évesen még...

Keresztfiam kilenc évesen még ülve pisil. Nem fogják már emiatt cikizni az iskolában?

Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 07:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Azt nem tudom, hogy cikizik-e, de mostanában nagyon gyakori, hogy a fiúkat ülve tanítják pisilni, sőt a férfiak is ülve pisilnek. Sokkal higénikusabb!!!!
2015. febr. 7. 07:48
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
NEM, söt mire nagyobb lesz, az lesz a ciki, ha valaki nem így csinálja.
2015. febr. 7. 07:50
 3/11 A kérdező kommentje:

Anyukája szoktatta rá még régebben.

Úgy tudom az óvodában is ülve kellett nekik.

De ő már nagyfiú!

2015. febr. 7. 07:51
 4/11 A kérdező kommentje:
A szomszédomban a két iker állva pisil, az apjuk szerint lányos az ülve pisilés, s ők nagyon cikiznek mindent ami nőies!
2015. febr. 7. 07:55
 5/11 anonim ***** válasza:
61%

"Sokkal higénikusabb!!!!"

Ja persze, főként a tecsó WC-jében higiénikus ráülni az ülőkére. Tényleg jobb, mint állva vizelni!

Otthon se sokkal jobb, amikor felálláskor lecsöpögteti az ülőkét. Ha rendesen céloz valaki, akkor nem fröcsköl, nem véletlenül van pereme a csészének.

Persze mindenki úgy csinálja, ahogy szoktatták, a főnököm 40 évesen is ülve pisil, de csak otthon.

2015. febr. 7. 07:56
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Na, MOST kapaszkodj meg!

32 évesen ülve pisilek! Persze csak otthon, de nem azért mert máshol cikinek érezném, hanem nyilvános helyen nem higiénikus.

F

2015. febr. 7. 07:57
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha majd cikizik, akkor állva pisil. Nem kell ezt túldramatizálni. Egyébként honnan tudod, hogyan pisil az iskolában?
2015. febr. 7. 08:51
 8/11 A kérdező kommentje:
A héten nálam aludt két napot, s mondta nekem. A felsősök nagyon rá tudnak akaszkodni az alsósokra, csak féltem miatta,mert már egy fiút bántottak ez miatt.
2015. febr. 7. 09:03
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
A megoldás végtelenül egyszerű: ezentúl vizeljen állva.
2015. febr. 7. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:
A férjem 35 éves és ülve pisil.
2015. febr. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!