Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segitenetek Ventolin ugyben?...

Segitenetek Ventolin ugyben? Meg kezdo vagyok.

Figyelt kérdés

Kislanyom nagyon kohog fujjtam be neki 2-szer, kicsit szunt, de kb20 perc mulva ujra kezdte.

Ugy emlekszem azt mondta apolo aki betanitott, hogy hasznaljam, hogy tobbszor is lehet, csak nem emlekszem mennyi ido kell elteljen, hogy ujra befujhassak neki?

Koszonom szepen!

2015. febr. 3. 15:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk asztmás mind a két kislány. A doktornőnk azt mondja, hogy roham esetén 2 puff, ha nem használ akkor 1/2 óránként ismételhető max 3x.

A Flixotide nálunk is állandó gyógyszer, meg a montelukaszt mind a két gyereknél. Ezek szinten tartják Őket.

Ha nagyon köhögnek, én Coderettát adok nekik.

2015. febr. 3. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok. enyém nem asztmás reméljük, "csak" folyamatosan hörghurutja van, ezt úgy képzeld el, hogy évi 8-12 hörghurut...

egyébként az orrmandulája be van dagadva ősztől tavaszig, ez lehet a gyökere, de nem jutunk előre, hogy mi okozhatja. első körben allergia vizsgálatot ajánlok nektek, azzal sok kiderülhet.

a salvus víz tényleg kincs, nagyon jó tanácsot adott az egyik válaszoló ezzel!

azonkívül amit már több orvostól hallottam, az a d-vitamin. jó köhögésre... persze napi 1 vagy 2 csepp csak, mert túladagolható, de az kell, tök mindegy hány éves. mióta újra kapja folyamatosan, azóta jobb a helyzet :)

nekünk úgy 2 nap után hat a ventolin. most csütörtökön kezdtük el használni mert szüntelenül köhögött (hörghurut...), pénteken még krahácsolt, viszont szombaton már alig köhögött. tehát nem egyből hat hanem pár nap után.

nekünk a cetirizin az állandó gyógyszerünk, ez vény nélkül kapható, antihisztamin, határozottan később jön ki a hurut mióta szedi. ja és kálcium ampullát szoktam neki adni mikor nagyon kivan, 2x fél, ezt 3-4 napig, de barátnőm pl. ehelyett fenistil cseppet ad, ha neked az szimpatikus, érdemes ezekkel is próbálkozni, persze orvos tudtával :)

2015. febr. 3. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!