Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj ha 2 és fél éves gyerek...

Baj ha 2 és fél éves gyerek ilyenből iszik?

Figyelt kérdés
[link] Beteg volt most két hétig és ebből akart inni, nekünk meg mindegy volt csak igyon egy kicsit hogy ne száradjon ki. És most még mindig nagyon tetszik neki. Tud mindenből inni amúgy.Csak egy nap nagyon keveset iszik és már kipróbáltunk mindent. Míg beteg volt addig fecskendővel is itattuk annyira nem akart elfogadni semmit.
2015. febr. 3. 10:16
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Miért lenne baj? Ha cumisüvegezne, az sem lenne baj.
2015. febr. 3. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyémbe is alig lehet belekönyörögni az italt, örülj, hogy egyáltalán iszik valamiből és engedd neki!
2015. febr. 3. 10:41
 3/7 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Dehogy baj! Majd elfelejti a betegséget és ezt is el fogja hagyni! De ha nem, az sem baj! :)
2015. febr. 3. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Igyon ebből nyugodtan, majd leszokik róla vagy elfelejti...

Az én fiam 2 éves és még cumisüvegből iszik, pohárból nem is tud... na nem dicsekedni akarok ezzel mert tudom, hogy nem túl jó ez, de nemtudok vele mit csinálni, harcolni nem fogok ellen, majd leszokik róla és majd megtanul pohárból inni.

2015. febr. 3. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
4-es és mikor tanul meg? Meg majd magától? Már másfél évesen egy kézzel isznak gyerekek a pohárból, miért hagyod ezt? Azért ez túlzás, hogy csak cumisból iszik két éves gyerek... Komolyan basszus manapság már sokszor retardáltként kezelnek teljesen normális gyerekeket, hogy majd magától megtanulja... Na persze..
2015. febr. 3. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem 2 és fél éves, tud pohárból, sőt még fél literes üvegből is inni, mégis csak a cumisüveg kell neki. Ha ettől nyugszik meg és csak ezzel hajlandó elaludni, én nem veszem el tőle. Van kismillió csőrös poharunk is, azokból egyszer sem volt hajlandó inni. Ez nem a szülő hibája szerintem kedves 5ös.
2015. febr. 3. 19:16
 7/7 Lencsibaba0121 ***** válasza:
Kedves 5-ös. Köszönjük, hogy a kérdésre válaszoltál! Biztosan a Te gyereked már egy kézzel ivott ennyi idősen, bár megcáfolnám, amit mondtál. A kicsim bölcsijében mindenki két kézzel fogja a poharat ivás közben, így is tanítják nekik... Egyébként minden gyerek más, nem kell lebarmozni azt, akinek a gyereke lassabban tanul meg dolgokat. Nem biztos, hogy azért, mert retardáltként kezelik....
2015. febr. 3. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!