Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kismotor vagy tricikli?...

Kismotor vagy tricikli? Nektek melyik vált be?

Figyelt kérdés
Egyáltalán egymás alternatívái? Kiváltható a babakocsi egy szülőkormányos triciklivel? Egy éves a lányom, tavaszra venném, már szaladgál.

2015. febr. 1. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekunk volt mindketto, de a motort szerette.

Harom motort koptatott el, mire biciklire ult, es egy futobiciklit.

A triciklit tolnod kell, nem fogja tekerni, az en fiam nagyon nehezen jott ra, h h kell csinalni, plusz az lassabb is volt mint a motor. Egy evesen mar motorozott, most majdnem het, de meg akart vele menni 😊.

2015. febr. 1. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már vehetsz neki kismotort, idő lesz mire elindul vele, aztán elfelejt majd leszállni róla. :) Fiamnak van triciklije is, de egyáltalán nem használtuk ki, a motort meg még mindig imádja így 2 évesen.
2015. febr. 1. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem február végén lesz egy éves a lányom, és szülőkaros triciklit fog kapni.
2015. febr. 1. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Mindkét fiamnál a kismotor jött be. A triciklit nagyon nehéz tekerni, mire a nagyobbik fiam képes volt rá, már ki is nőtte. A tricikli csak időnként lett így használva. Nem lehet rá pakolni, mint a babakocsira, ha a gyerek kiszállt, mert sétálni akart, akkor már csak nyűg volt azt is tolni, meg a lurkóra is figyelni. Így mi elindultunk úgy, hogy babakocsi + motor. Ha nem motorozott, akkor beült a kocsiba, vagy sétált, a motor pedig ment a kocsi tetejére, vagy az aljába, ahol hely volt. De még kézben fogva is könnyebb, mint a tricó. Szóval, ha már mindenképpen választani kell, akkor inkább motor, vagy futóbringa, de ha belefér helyileg és anyagilag, akkor változatosságként jó, ha van egy tricikli is. Ja, és tapasztalataim szerint, akik azért vettek tricót, hogy kiváltsák a babakocsit, mert a gyerek már nem szerette, nos, senkit nem tudok, akiknél bevált volna. :) Max. rövid távon, néhány napig, amíg elmúlt a varázs. Utána ugyanúgy üvöltött a gyerek a trickiliben is, vagy ugyanúgy ki akart szállni.
2015. febr. 1. 21:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Mindkettő volt. A szülőkaros triciklit akkor használtuk,ha pl vásárolni mentünk. Volt egy kis csomagtartója is, abba bele tudtam pakolni. A motort pedig sétáknál.

Viszont a babát mindenképp próbáld bele, mert a fiamnak még 1,5 évesen is nagy volt a triciklink. Amíg nem ért le a lába a lábtartóra, nem tudott stabilan ülni benne, csak dölöngélt szegényem. A biztonsági keret tartotta meg. Így mi addig nem is használtuk, amíg nem nőtt bele rendesen.

A motort is próbálni kell. Mi a nyuszival keztdtük, az a legkisebb. És az elején fontos,hogy négy kereke legyen, hogy stabil legyen és biztonságosan tudja hajtani a kicsi.

2015. febr. 1. 22:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok tapasztalatot, mindenképp próbálgatjuk még őket a boltokban és meglátjuk melyik tetszik jobban, eléggé helyhiány van, így csak egyvalamit akarok.
2015. febr. 1. 23:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő van . A motorral egyenlőre bent jatszik, motorozik. ( Minnie egeres ) :D nagyon szereti . A triciklit ( szülő kormányos ) 1 eves szülinapjàra kapta.mszinzen nagyon szereti . Ha kiveszem belőle es latja higy rakom el mar sír hogy vissza akar ülni :D mi babakocsit unk meg inkább ( bar mar 9 hibázó os kora óta jár ) most másfél éves szalad . A triciklivel is megyunk sokat sétálni mar amikor nincs nagyon hideg. Szoval kiváltható , de egyenlőre jobban szeretem a babakocsit. A triciklivel az a baj higy hiába lehet behajtani a pedalt akkor is rugdossa és el irányítja ... De amugy nagyon élvezi. Hosszu útra is el lehet vele menni.
2015. febr. 2. 00:09
 8/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Ez a mi triciklink. Még vásárolni is lehet vele, mert hátul van egy nagy haló :)

[link]

2015. febr. 2. 00:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkettő volt/van, de kisfiam egyáltalán nem használja őker. A tricikli egy kèt napig èrdekes volt, a motorra rá sem ül, pedig már 2,5 èves. 2 èves koráig babakocsi, majd sèta + "anya felvesz" ha már fáradt.
2015. febr. 2. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Én anno azért nem akartam triciklit venni a kisfiamnak, mert úgy gondoltam, hogy vagy csak feltenné a lábát és győzném tologatni, vagy nem tanulna meg pedállal tekerni. (most 2 éves a fiam, a traktorja pedálját még mindig nem tudja hajtani)

Kismotort kapott, 2 hónap gyakorlat után már hajtott is vele mint a szélvész, már 1 éve megvan neki és az a mindene.

2015. febr. 2. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!