Kismotor vagy tricikli? Nektek melyik vált be?
Nekunk volt mindketto, de a motort szerette.
Harom motort koptatott el, mire biciklire ult, es egy futobiciklit.
A triciklit tolnod kell, nem fogja tekerni, az en fiam nagyon nehezen jott ra, h h kell csinalni, plusz az lassabb is volt mint a motor. Egy evesen mar motorozott, most majdnem het, de meg akart vele menni 😊.
Mindkettő volt. A szülőkaros triciklit akkor használtuk,ha pl vásárolni mentünk. Volt egy kis csomagtartója is, abba bele tudtam pakolni. A motort pedig sétáknál.
Viszont a babát mindenképp próbáld bele, mert a fiamnak még 1,5 évesen is nagy volt a triciklink. Amíg nem ért le a lába a lábtartóra, nem tudott stabilan ülni benne, csak dölöngélt szegényem. A biztonsági keret tartotta meg. Így mi addig nem is használtuk, amíg nem nőtt bele rendesen.
A motort is próbálni kell. Mi a nyuszival keztdtük, az a legkisebb. És az elején fontos,hogy négy kereke legyen, hogy stabil legyen és biztonságosan tudja hajtani a kicsi.
Én anno azért nem akartam triciklit venni a kisfiamnak, mert úgy gondoltam, hogy vagy csak feltenné a lábát és győzném tologatni, vagy nem tanulna meg pedállal tekerni. (most 2 éves a fiam, a traktorja pedálját még mindig nem tudja hajtani)
Kismotort kapott, 2 hónap gyakorlat után már hajtott is vele mint a szélvész, már 1 éve megvan neki és az a mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!