Anyukák, ahol nincs tv, vennétek csak azért tv-t, hogy a gyereket lerakjátok elé mesét nézni?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy milyen az, ha egy családnál nincs tv, mert annyian irják, hogy a a 2-4 éves gyereket azzal könnyebb lekötni. Nekünk nincs tv-nk, és kíváncsi vagyok, hogy a hideg, esős napokon, amikor nem lehet kimenni, mire számíthatok:)2015. febr. 1. 09:51
11/16 anonim válasza:
73 százalékos!
Fél éves gyereked van!Miről beszélsz?Hányszor volt beteg fél év alatt?
Nekem 5,5 évesem van,nappal már nem alszik betegen sem!Reggel nyolckor felkel,este nyolckor lefekszik.Ez akárhogy számolom 12 óra.
Majd ha több tapasztalatod lesz a témában,akkor írj.
12/16 anonim válasza:
2 ikerhúgom van, akik 15 évvel fiatalabbak nálam. Mellesleg au pairkedtem is pár évig bölcsis-ovis korú kisgyerekek mellett. Ha nem lenne elég tapasztalatom, nem írnék ide.
13/16 anonim válasza:
örülök,hogy ennyi tapasztalattal rendelkezel más gyerekével kapcsolatban.Örülj,hogy ők alszanak fél napot,a többi időben pedig lehet nekik képeskönyvet mutogatni és só-liszt gyurmát sütni
14/16 anonim válasza:
Köszönöm a jókívánságokat. Sajnos egész életemben csak "más gyerekével kapcsolatban" lesz tapasztalatom, mivel betegség miatt nem szülhetek, a babánkat örökbe fogadtuk.
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves Valaszolok, maradjunk a konkret kerdesnel, ha lehet. A relevans valaszaitokat köszönöm, mindkettötöke hasznos volt! A tovabbi vitatokat vigyetek at egy forumra legyszi:)
2015. febr. 2. 16:13
16/16 anonim válasza:
Vannak mesekönyvek is a világon, meg társasjátékok, mert kártyajátékok, meg malom meg sakk meg mindenféle más játék, nem csak a tv létezik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!