Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 gyerkőcös anyukák! Mikortól...

2 gyerkőcös anyukák! Mikortól tudtátok megcsinálni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mennyi idősek voltak a gyerekek amikor már minden simán ment, kis szervezéssel. Arra gondolok: általában tiszta a ház, minden nap főzés, hétvégén sütemény is, kert rendben, mosás-vasalás nincs elmaradva, közben munkahelyen is helyt állni, esetleg egy jó könyv is belefér, hétvégén családdal kirándulni. Mikor éreztétek azt, hogy vmi mindig kimarad, elmarad csak versenyt futsz az idővel - mert én úgy érzem. Mennyit alszatok éjszaka?

2015. jan. 20. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ért, ez engem is érdekel. A kisebbikem 9 hónapos, alig élek, éjjel nem alszik, nappal a nagy nem alszik, felváltva betegek, így nem jutunk ki az udvarra, fél kézzel főzök mert a kicsi anyás és ha lerakom ordít, a nagy féltékeny, nem játszanak még együtt. Mikor lesz ennek vége? Kedves Kérdező, a te gyermekeid mennyi idősek?
2015. jan. 20. 08:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Az én nagyfiam 2 éves múlt, nemrég lett bölcsis. A pici 1 éves múlt itthon vagyok vele, most kezdek levegőhöz jutni és az elmaradásaimat próbálom behozni. Több mint két éve én sem alszom.
2015. jan. 20. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

Erre azt tudom írni, hogy HAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ès még így tovább.

Sok mindentöl függ ez a dolog. Ki mennyire lusta, vagy motivált. Pl sokszor lenne idöm takarítani de nincsen kedvem. Aztán a gyerekek oviban, bölcsiben vagy otthon vannak. Van-e nagymama vagy más segítség, mennyit segít a férj. Milyen temperamentumuak a gyerekek, hány helyre jártok foglalkozásokra...

Pl én itthonról dolgozom, varrok gyerek ruhákat, takarókat. A kicsi 2,5 éves a nagy 4 éves. Mindegyik oviban, bölcsiben. Nincsen egy ici pici segítség sem, kb havonta 1x tudok a szomszédra számítani. A gyerekek délig vannak bölcsibe. A kicsi sem alszik már. Hogy ne legyünk túl egyedül ezért sok helyre járunk, mint énekelni, gyerektemplomba... A legjobb idöszak az volt, mikor a nagy ovis lett 3 évesen, és a kicsi még itthon volt. ez 3 hónap volt. Ahova a kicsi ment a házban oda mentem én is, és ott takaritgattam, pakolgattam.

Mikor elkezdtem varrni itthon, elég rossz lett a helyzet.

Most sokat vagyok beteg, így több szabad idöm van de úszik a ház és nem dolgozom. Ha jobban vagyok akkor vagy a házat rakom rendbe vagy dolgozok gyorsan, de most a kettö együtt nem megy.

Szerintem ilyen akkor lesz, ha kirepülnek itthonról.

2015. jan. 20. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk 5 a nagy, 2 a kicsi. Én még nem látok erre esélyt, totál hulla vagyok. Hétközben napi 8,5 óra meló, 3/4-3/4 óra munkába oda-vissza, mire összeszedjük a lányokat és hazaesünk már este 6 van. Akkor kicsi játék vacsi, fürdés alvás. Jó eséllyel nem kell ottmaradnom velük a szobában amíg elalszanak, de sokszor sajnos ez sem jön össze, így este fél 10 mire bárminek is nekiállhatnék. Akkor csak minimál összedobom a széthagyott cuccokat de sokszor ahhoz is fáradt vagyok már. Hétvégén meg takarítás, mosás, vasalás, főzés. Kb. 2 óra jut össz egy héten magamra, amikor kicsit tudok a rendben lazítani, könyvet olvasni, körmöt lakkozni. Az egyetlen könnyebbség, hogy pár hete már a kicsit is lepasszolom szombat este-éjszakára a nővéremnek, így akkor van kis nyugalom és vasárnap az egyetlen nap, amikor ki tudom aludni magam. Sütésről még nem is álmodozom, néha a csajokkal meg a tesómmal kirándulunk vasárnaponként a környékre.
2015. jan. 20. 09:18
 5/5 anonim ***** válasza:
A nagy 5 a kicsi 3 éves mindennap főzök, rend van , van kis kert, egy kutya, egy macska. Nálam csak az első hónapokban volt,hogy nem voltam kész mindennel, utána beált a rend amikor a gyerekek aludtamk megcsináltam amit tudtam, ha a nagy fent volt őt is bevontam a feladotokba, nagon élvezte, mostmár a kicsi is jön mindig, segít a kutyát etetni, imádnak teregetni (bár utána nekem ujra meg kell csinálni,mert csak rápakolják a szárítóra a ruhákat) szóval minden megy csak lassabban. Bár még itthon vagyok velük, munka mellett nem tudom,ez hogy sikerülne.
2015. jan. 20. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!