2 gyerkőcös anyukák! Mikortól tudtátok megcsinálni? Többi lent.
Erre azt tudom írni, hogy HAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Ès még így tovább.
Sok mindentöl függ ez a dolog. Ki mennyire lusta, vagy motivált. Pl sokszor lenne idöm takarítani de nincsen kedvem. Aztán a gyerekek oviban, bölcsiben vagy otthon vannak. Van-e nagymama vagy más segítség, mennyit segít a férj. Milyen temperamentumuak a gyerekek, hány helyre jártok foglalkozásokra...
Pl én itthonról dolgozom, varrok gyerek ruhákat, takarókat. A kicsi 2,5 éves a nagy 4 éves. Mindegyik oviban, bölcsiben. Nincsen egy ici pici segítség sem, kb havonta 1x tudok a szomszédra számítani. A gyerekek délig vannak bölcsibe. A kicsi sem alszik már. Hogy ne legyünk túl egyedül ezért sok helyre járunk, mint énekelni, gyerektemplomba... A legjobb idöszak az volt, mikor a nagy ovis lett 3 évesen, és a kicsi még itthon volt. ez 3 hónap volt. Ahova a kicsi ment a házban oda mentem én is, és ott takaritgattam, pakolgattam.
Mikor elkezdtem varrni itthon, elég rossz lett a helyzet.
Most sokat vagyok beteg, így több szabad idöm van de úszik a ház és nem dolgozom. Ha jobban vagyok akkor vagy a házat rakom rendbe vagy dolgozok gyorsan, de most a kettö együtt nem megy.
Szerintem ilyen akkor lesz, ha kirepülnek itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!