Lányos Anyukák, ti adtok e bugyit éjszakára a gyerkőcre?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 18:39
1/20 anonim válasza:
Esténként meg reggel is szoktam adni rá bugyit.
2/20 anonim válasza:
Nem!soha!Csak is pizsama!6 éves!
4/20 anonim válasza:
Amióta nem hord pelenkát, azóta éjszakára csak a pizsama van rajta, és csak reggel veszünk bugyit.
5/20 anonim válasza:
18:44 vagyok!Miért jó he este van bugyi a gyereken?És akkor mikor szellőzik a nuni?Nem elég a pizsama nadrág vagy hálóing?Érthetetlen számomra!Hmm...
6/20 anonim válasza:
felnőttként sem hordok, a gyerekre sem adok, pont azért, hogy szellőzzön, ahogy előttem már valaki írta.
7/20 A kérdező kommentje:
Az enyém még "csak" 2,5 éves Ő kéri a bugyit.
2010. febr. 7. 19:00
8/20 anonim válasza:
18:47 vagyok!Ha ez a helyzet akkor próbáld meg lebeszélni,de ha nagyon nem akarja akkor nyugodtan agyál rá!Nekem még ilyenkor pelusba aludt!Nem lesz semmi baja!Azt hittem,hogy már nagyobb!Így érthető!:-)
9/20 anonim válasza:
4 évesek,csak pizsiben alszanak,felesleges még bugyit is adni rájuk.
10/20 anonim válasza:
Nekem a fiam(6) és a lányom (8) is bugyi nélkül alszik. Pizsamában van mindkettő, ilyenkor hosszúban, nyáron rövidnadrágosban.
Ha nektek így jó, nyugodtan aludhat abban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!