Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel éritek el, hogy 4-...

Mivel éritek el, hogy 4- 5évesetek nagyjából önállóan öltözzön-vetkőzzön?

Figyelt kérdés

2015. jan. 18. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Állandó könyörgéssel. :D

Na jó, nem, de azért elég sokszor el kell neki mondani. Bár mostanában van, hogy valami ajánlattal rá tudom venni. Pl. amíg én kipakolom a szatyrokat, addig öltözzön át, akkor előbb tudunk olvasni mondjuk.

Meg szokta mondani, hogy ő az oviban egyedül öltözik. Ezért szoktam neki mondani, hogy na akkor mutassa meg, hogyan szokta ezt az oviban. :)

2015. jan. 18. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
4,5 évre s a lányom. Elég régóta egyedül öltözik-vetkőzik, ez alól az a kivétel, amikor az oviba hozzuk-visszük, mert ott állandóan elbamvul és öltöztetni kell 😊
2015. jan. 18. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszerun megkerem ra. Nincs ebbol vita nalunk,szepen öltözik,le- fel. Cipot,kabatot mindent mar egyedul. Cipzarat felhuzza. Egyedul a sapkat kotom meg neki. Oviban is egyedul oltozik reggel. Szerencsem van ebben,de masban hisztis tud lenni es mintha a falnak beszelnek.
2015. jan. 18. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
3-As vagyok lemaradt hogy 5 eves.
2015. jan. 18. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A lányom 4,5éver, és minden öltözés egy kín. Pedig az oviban tök egyedül öltözik.

Mivel időre megyünk, ezért néha probálom öltöztetni, de néha még azt se hagyja. :-(

Este a fürdésnél dettó. :-(

2015. jan. 18. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 7 éves volt amikor közölte velem hogy ő már nagy és egyedül szeretne felöltözni. Az ovodában egyedül csinálta a dolgait de itthon én soha nem mondtam neki hogy egyedül öltözz már fel, örültem neki hogy abban az adott pillanatban is velem lehet öltöztetés közben puszilhatom megölelhetem.
2015. jan. 19. 07:37
 7/7 anonim ***** válasza:
4,5 éves kisfiam elég ügyes, a harisnya, sapka megkötés nem megy, a többivel nincs gond- néha "nyávog", de nem hagyom magam :)
2015. jan. 19. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!