Mivel éritek el, hogy 4- 5évesetek nagyjából önállóan öltözzön-vetkőzzön?
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 19:33
1/7 anonim válasza:
Állandó könyörgéssel. :D
Na jó, nem, de azért elég sokszor el kell neki mondani. Bár mostanában van, hogy valami ajánlattal rá tudom venni. Pl. amíg én kipakolom a szatyrokat, addig öltözzön át, akkor előbb tudunk olvasni mondjuk.
Meg szokta mondani, hogy ő az oviban egyedül öltözik. Ezért szoktam neki mondani, hogy na akkor mutassa meg, hogyan szokta ezt az oviban. :)
2/7 anonim válasza:
4,5 évre s a lányom. Elég régóta egyedül öltözik-vetkőzik, ez alól az a kivétel, amikor az oviba hozzuk-visszük, mert ott állandóan elbamvul és öltöztetni kell 😊
3/7 anonim válasza:
Egyszerun megkerem ra. Nincs ebbol vita nalunk,szepen öltözik,le- fel. Cipot,kabatot mindent mar egyedul. Cipzarat felhuzza. Egyedul a sapkat kotom meg neki. Oviban is egyedul oltozik reggel. Szerencsem van ebben,de masban hisztis tud lenni es mintha a falnak beszelnek.
4/7 anonim válasza:
3-As vagyok lemaradt hogy 5 eves.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A lányom 4,5éver, és minden öltözés egy kín. Pedig az oviban tök egyedül öltözik.
Mivel időre megyünk, ezért néha probálom öltöztetni, de néha még azt se hagyja. :-(
Este a fürdésnél dettó. :-(
2015. jan. 18. 21:10
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom 7 éves volt amikor közölte velem hogy ő már nagy és egyedül szeretne felöltözni. Az ovodában egyedül csinálta a dolgait de itthon én soha nem mondtam neki hogy egyedül öltözz már fel, örültem neki hogy abban az adott pillanatban is velem lehet öltöztetés közben puszilhatom megölelhetem.
7/7 anonim válasza:
4,5 éves kisfiam elég ügyes, a harisnya, sapka megkötés nem megy, a többivel nincs gond- néha "nyávog", de nem hagyom magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!