Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudnám "elfelejtetni"...

Hogyan tudnám "elfelejtetni" a 2 éves fiammal, hogy rácsaptam a kezére? Nagyon szégyellem magam és nem fordulhat elő többször. Nem akarom, hogy féljen tőlem.

Figyelt kérdés

Úgy történt hogy egymilliószor kértem már,hogy ne dobja meg a kistesót(3hós)fejbe a labdával,és csakazértis megcsinálta a kicsi persze üvöltött.:(

Idegességemben rácsaptam a nagy kezére,de jó erősen sikerülhetett,mert még nekem is fájt.:(

Azóta ha kezébe veszi a labdát,mindig rámnéz olyan félősen..:(( Megjegyezte az ütést és mostmár én leszek a "gonosz anya" a számára?

Amúgy érdekes mód sírt utána egy kicsit(az ütés után) majd teljesen megjavult,abbahagyta az addigi hisztit és szépen eljátszott nyugisan...

Kicsit fáradt is vagyok már,mert nincs segítségem és felváltva ébrednek éjjel,nappal pedig a nagy már nem alszik.Tudom ez nem mentség,hisz én vagyok a felnőtt:(

2010. febr. 7. 15:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mások előtt nincs ilyen probléma, mert ha kint "rosszalkodik" más gyerekeivel (bár nem szokott, mert ő az a fél akitől elveszik a játékot stb. és nem az aki elveszi...:/ ) akkor ha nem ért a szóból, hisztizik továbbra is meg csapkodja magát a földhöz, akkor bejövünk-eljövünk-hazaindulunk stb.

Bár egyenlőre ezt se látom, hogy hatásos lenne, pedig mindig emlékeztetem rá, hogy az lesz a vége.

Tehát olyankor el tudunk vonulni a helyszínről,és nem kell senki előtt fegyelmeznem.

De itthon ugye nincs hová menni.

Köszönöm a válaszokat!!

2010. febr. 8. 08:20
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
2-3 naponta elfenekeli a gyermeket na és? -anyukának gratulálok!!!!!!!!!!!!!!szerintem a verés szóba sem jöhet véletlenül sem!!!próbáld meg magad túl tenni most már mást nem tudsz csinálni sok türelmet kívánok
2010. febr. 11. 13:26
 13/13 anonim ***** válasza:
30%
az egyik anyuka félre vonul és úgy veri a gyerekét ???mert ha mások előtt csinálja az megalázó de ha nem látják az jót tesz?hát ilyen nincs...
2010. febr. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!