Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig elfogadott, hogy egy...

Meddig elfogadott, hogy egy gyereket babakocsiban visztek magatokkal?

Figyelt kérdés
Mikor mertek először elindulni babakocsi nélkül? Mi az a kor, amikor már ciki?
2015. jan. 13. 13:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha már szívesebben sétál, de még nem tud nagy távolságokat menni, akkor viszem magammal a kocsit, és ha elfáradt vagy már nem lehet vele bírni (mindig a másik irányba megy, stb), akkor beleültetem.

Hogy mikortól nem ciki? Ez nagyon helyzetfüggő. Nekem 3 éves lesz márciusban a lányom, a bölcsi ahova jár, a kisvárosunk túlfelén van, tömegközlekedés nincs. Normális időben biciklivel hordom, de mínuszokban beültetm a babkocsiba, és akinek nem tetszik, tehet egy szívességet.

2015. jan. 13. 17:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én is igyekszem szoktatni, hogy sétáljon, bár időnként praktikus a babakocsi, hogy bele lehet pakolni mindent.

De azért nem szeretném, ha túl sokáig használnánk, mert macerás vele bejutni egyes helyekre.

Annyi a hátrányunk, hogy a fiam elég későn kezdett járni,

úgyhogy még nincs annyi gyakorlata/stabilitása, mint másoknak, akik már 11 hónaposan szaladtak.

Igyekszem most már ösztönözni.

2015. jan. 13. 17:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Enyémek is későn kezdtek járni 16,5 hsan, tavaly télen, kb. másfél éves koruk óta ki is vettem őket, először picit. Ez miatt 2 évesen max 10 percet maradtak benne, akkor be is fejeztük a babakocsizást, mivel nehéz 2 2 évessel menni, plusz babakocsit tolni. Tudom sok minden egyszerű lenne babakocsival. Gyalog nem jutok el velük messzire, boltban is nagyon figyelnem kell, nem mindig ülnek be a bevásárlókocsiba, stb.

El is adtuk, az esernyős megvan még, de nem használtuk azt se nyár óta ill. egyszer azzal mentünk orvoshoz. Amúgy ha ismerősökkel megyünk (ott 2,5, 1,5 évesek vannak) az egy babakocsijukkal, és üres, veszekedés van, ki üljön be az enyémek közül...

2015. jan. 13. 22:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt gondold át, hogy ha nem viszed a kocsit, akkor cipelheted majd a gyereket, ezt mennyire bírod. Még nyugodtan használj kocsit, nem ciki.
2015. jan. 14. 04:01
 15/16 anonim ***** válasza:
majdnem három éves volt,amikor a fiam utoljára babakocsiban ült.nyaralni voltunk,és kölcsönöztünk egyet a szállodából,mert nagy sétára készültünk a városban.sokáig nem ült benne,csak a séta végén,amikor elfáradt.itthon előtte már régóta nem használtunk kocsit.ha vittük is magunkkal,akkor azért,hogy belepakoljam a bevásárláskor a cuccokat,meg amiket vittünk magunkkal
2015. jan. 14. 10:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Ó én tojok rá hogy mikortól ciki :)

Nekem most lesz 2 éves, de jön mindenhova a lábán, viszont babakocsiban is szeret lenni. Akkor szoktam babakocsiba rakni, ha tudom hogy ahová megyünk, ott nem szaladgálhat el akármikor akárhova, akkor jól jön ez, hogy belerakom, sőt adott esetben becsatolom, mert máshogy nem lehetek benne biztos, hogy benne marad. Szóval hiszti lecsillapításhoz jó, de amúgy szeret is benne lenni, de legalább annyira szeret jönni és mindent megfogdosni, nézelődni.

2015. febr. 16. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!