Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiamnak írt ki ortopéd...

Kisfiamnak írt ki ortopéd orvos receptre cipőt. Vajon mennyibe fog kerülni?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez így eléggé tág megfogalmazás,azt mondta nincs nagy baj, benti cipő lesz oviba.
2015. jan. 9. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Neten nem tudsz rákeresni?
2015. jan. 9. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 13000 Ft volt egy szandál 2 hónapja.
2015. jan. 9. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Általában 8-10 ezerért már lehet kapni, a határ természetesen a csillagos ég.

Évente egy cipőt támogat a tb, tavaly nekünk így 3500 ft volt a gyerek szandálja.

2015. jan. 9. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
ha esetleg van közgyógy igazolványod akkor meg ingyenes
2015. jan. 9. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 16ezer lett volna.szerencsére mielőtt megcsináltattam volna,rátaláltam egy cipészre,aki gyógytalpbetétet csinál számìtógépes vizsgálattal.5000ft volt.így kinti és benti cipőbe is tudom rakni.és azóta látványosan sokat javult a lába.
2015. jan. 9. 21:44
 6/9 A kérdező kommentje:

tb támogatás van rajta,alá is kellett írnom,hogy ebben az évben már nem veszek föl állami támogatást cipőre,szóval gondolom csak nem lesz olyan vészes.Megpróbálok rákeresni a neten,de a receptre csak ilyen kód van ráírva,gondolom a cipész tudja mi az.

Köszönöm amúgy a válaszokat!

2015. jan. 9. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahol mi csináltatjuk, ott kb 12000 Ft receptre minden cipő (szandál, félcipő, téli cipő).
2015. jan. 9. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Az enyémnek nem volt annyira vészes, az ortopéd orvos azt mondta, hogy a cipőt is megvehetem vagy ha veszek olyan szandált ami fogja a bokáját és elviszem cipészhez, az aljára tud ragasztani egy éket ami megemeli a belső részt. Még ő adta meg a cipész címét.

Kérdés, hogy a te fiadnak milyen jellegű a problémája és ez megoldás-e. És akkor azt is lehet, hogy a mostani cipőjének vagy benti szandáljának (ha ovis vagy bölcsis) megcsináltatod az alját és ha új cipő kell mert gyorsan nő a lába, akkor a következő cipőjét veszed receptre.

2015. jan. 10. 01:12
 9/9 anonim ***** válasza:
5000 Ft volt tavaly Tb.-re. Márciusba lejár az 1 év, nem tudom emeltek-e rajta.
2015. jan. 10. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!