14hós babám a két véglet. Ha nem fogzik, akkor nagyon nyugodt, ha fogzik, akkor visít éjjelente, annyira fáj. Nem sok, ha ilyenkor mindig nurofent vagy panadolt adok neki?
ő alszik éjszaka
de mielőtt kitör egy foga, akkor előtte két, max három éjszaka nem alszik, de ha adunk neki fájdalomcsillapítót, akkor utána már igen
de hát nem adhatom ezt folyamatosan!!
mit tudnék e helyett?
hát tönkremegy a mája és a gyomra!!
nagyon tanácstalan vagyok
Offolok bocsi!
Dologèlt nehogy vegyèl!! Egy nagy kalap sz.r!!!! Csak èdes íze van de nem zsibbaszt!!! Èn is kipróbàltam magamon is ès a nagyobbik gyereken is hogy ő èrez-e valamit de semmi. Az èg vilàgon semmi.
Adj nyugodtan nurofent neki nem lesz semmi baja, nem hetekig adod folyamatosan. Ès vegyèl a gyógyszertàrban gyógyszertàri fogzàskönnyítőt. A legjobb!!!!! Hűtőben kell tartani, így amellett hogy nagyon zsibbaszt mèg hűsít is.
Kipróbàltam, a nyelvemet is alig èreztem.
A kisfiam soha egy percre sem sírt a fogzàs miatt. Èn ezzel a 2-vel kivèdtem a fàjdalmat.
köszönöm szépen
viburcol kúpot hogyan kell adni, este lefekvés előtt?
gyógyszergyári gél? oh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!