Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti be szoktátok tenni a...

Ti be szoktátok tenni a gyereket a bevásárló kocsi belsejébe? Szóval nem az ülőkéjébe, hanem ahová az élelmiszereket szokták tenni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 15:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Milyen kenyérnek lóg ki a papírból a csücske?? Én biztos nem ennék meg olyat, ami hozzáért a kosárhoz...
2015. jan. 7. 19:54
 22/26 anonim ***** válasza:
57%
Igen, berakjuk a fiam, mert csak igy lehetseges nalunk a vasarlas. A direkt gyerekeknek valo ulokebe nem hajlando ulni, ugyanis meg kisebb koraban annyira izgett mozgott h megcsuszott benne es beszorult a laba. Azota uvolt ha oda ultetjuk, rossz emlekei vannak, megertem. Mellettunk nem setal, ossze vissza rohangal, pakol, vegig egy nagybevasarlason kezben cipelni meg lehetetlen, szoval marad a kocsiban allas. Senki nem szolt meg erte, de nem is igazan erdekel. Az elelmiszer amit belerakunk meg mind zacskoban, dobozban van, es a csomagolast ugysem fogyasztjuk el.
2015. jan. 7. 21:00
 23/26 A kérdező kommentje:

Nálunk is az van, hogy a férjem simán berakja, ha a gyerek oda akar ülni, én meg kellemetlennek, illetlennek érzem.

Tènyleg hasonló a "kiflicsücsökhöz", én is olvastam azt a kérdést :).

Én mondjuk nem szoktam enni adni se neki, mindig mondo, hogy előbb ki kell fizetni, de mondjuk nálunk ez nem is nagyon téma, inkább a játékot szeretné bontogatni.

Mondjuk a beülés se nagyon, mert szerencsére mostanában már inkább gyalog jön a kisfiam ( 3 éves), előtte meg az ülőkében ült, de néhányszor előfordult, hogy a kosárban is.

2015. jan. 7. 22:21
 24/26 porcukormókus ***** válasza:
0%

En siman berakom oket. Ket kicsim van, 2,5 es 3,5 evesek. Van, hogy ketten negyfele futnak. A nagylanyom roppant 'onallo', nem kerdez csak megy.. A fiam meg olyan, mint egy minigibbon, meg bevasarlo kocsiba ultetve (es szedalva az ominozus kiflicsucsokkel) is, nagy ramolasokat tud rendezni. Szerintem nekem kulon halas is mindenki, hogy kocsiba pakolom a gyerkoceimet.....

Amig a koborkutyi a parkoloban diszkreten felemeli a labat, es lepisili a bevasarlokocsi oldalat (lattam...), addig szerintem a gyerekeim utcai cipojevel sem lehet kulonosebb problema. Nyilvan ha tocsogna a sartol a cipojuk, nem tennem bele oket. Szerintem ezek a bevasarlo kocsik amugy is tiszta retkek, csak ra kell nezni.. :/

2015. jan. 8. 00:12
 25/26 anonim ***** válasza:
32%
Előfordult már, de nem jellemző.
2015. jan. 8. 08:31
 26/26 anonim ***** válasza:
59%

Természetesen nem teszem bele,és irritál,ha más beleteszi.Mi az,hogy a gyerek nem hajlandó az erre a célra kialakított részbe ülni?Mi az,hogy elszaladgál?Meg kell tanítani,és akkor nem fog elszaladgálni.Van lába,tud menni.

Az teljesen mindegy,hogy milyen koszos a rakodók keze,vagy milyen kosz van a gyárban,van milyen koszos a kosár.Ne kelljen már a kajámat oda raknom,ahol előtte más gyerek hátsója,netalán cipője volt,amivel előtte kutyaszarba lépett.

Ez alap dolog,hogy nem tesszük be a gyereket a kosárba,mert az nem arra való.

2015. jan. 9. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!