Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti be szoktátok tenni a...

Ti be szoktátok tenni a gyereket a bevásárló kocsi belsejébe? Szóval nem az ülőkéjébe, hanem ahová az élelmiszereket szokták tenni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 15:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%

ma 15:29

Nah az ilyen gondolkodástól megyek a falnak. Szerinted egy gyerek cipőjétől lesz koszos egy bevásárlókosár? Istenem... Szerinted nincs kosz a gyárban, ahol csomagolják, a kamionban, amivel szállítják, a raktárban, ahol az egér is megmássza, aztán a rakodómunkás keze, az árulfeltöltő keze, utána kitudja meddig porosodik a polcon illetve hogy hányan fogdossák össze. Nos, ezt teszik bele a kosarakba, amiket SOHA nem mosnak ki. És te ezeknek a kosaraknak a tisztaságét féltenéd egy kisgyerek cipőjétől? És szerinted mennyi a valószínűsége, hogy a gyerek pont kutyaszarba lépett és nem mosták meg a cipőjét? És mégis, kíváncsi lennék, hogy milyen ennivalót teszel te a kosárba, csomagolás, zacskó nélkül?

Mondom ezt úgy, hogy nem teszem a gyereket a kosárba, pont azért, amiket leírtam, nem éppen tiszta egy ilyen kosár...

2015. jan. 7. 15:37
 12/26 anonim ***** válasza:
42%

Nem szoktam és zavar, ha más beteszi és én utána majd oda rakom az élelmiszert, ahol az utcai cipőjével tapicskolt.

Ez kb. olyan, mint, amikor a buszon feláll az utcai cipővel a gyerek az ülésre és anyuci nem szól rá.

2015. jan. 7. 15:40
 13/26 anonim ***** válasza:
56%
Elsőre én is naívan azt hittem, hogy a gyereket félti itt valaki :D fel sem merült bennem, hogy a kaját féltik a gyerektől :D Mérhetetlenül tisztább a gyerek, mint a kosár és a kaják. Én attól féltem, amikor az enyémet ültettem az ülőke részbe, hogy ő mit fog 9sszeszedni emiatt, hiszen pontosan tudom, milyen retkes egy ilyen kosár, főleg a kapaszkodónál.
2015. jan. 7. 15:41
 14/26 anonim ***** válasza:
55%

Ahol en vasarolok ott nem "retkes" a kosar.

Es nem is szeretnem ha az lenne.

Rendkivul bunko dolog beleallitani a gyereket, csak ezt nehany szulo agyilag nem birja felfogni.

2015. jan. 7. 15:43
 15/26 anonim ***** válasza:
20%

igen, már volt, hogy betettem oda, mert elfáradt, kedve volt beülni, de a lehajtós gyereküléshez már nagy.

kenyereknél, zöldségeknél vannak kis szatyrok, abból letépek kettőt, leterítem a kocsiba, megy be a gyerek, a vásárolt cuccok meg a kocsi másik felében.

mondjuk nem gyakran fordult elő, de még senki nem szólt rám emiatt. nem is érdekelne mondjuk, azt megértem ha valakit a koszos cipő zavar, ezért teszek le szatyrot alá, ennyi... :)

2015. jan. 7. 16:07
 16/26 anonim ***** válasza:
22%
Igen, ahol nincs ülőke, ott beteszem.
2015. jan. 7. 17:19
 17/26 anonim ***** válasza:
24%
11-nek van igaza, vele értek egyet. Én is tettem talán 2-szer a gyereket a kosárba, mert elfáradt már és a kihathatós részben a kistesó ült. Én nem az élelmiszert féltem, hanem hogy ha a gyerek netalán felállna és nem lenne meg az egyensúly, akkor feldőlne a kocsi. Na, ezért sose enedtem el a kocsit, ha véletlen is beleraktam a gyereket. Hiperben dolgozóként láttam már kocsit feldőlni úgy hogy a gyerek benne állt.
2015. jan. 7. 17:22
 18/26 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk ki van írva, hogy ne tegyék bele a gyereket a kocsiba, mert ott élelmiszereket szállítanak mások. Na ezután elkezdtem gondolkodni a dolgon, hogy a hipermarketben vásárolnak az emberek, bepakolják az élelmiszert, és még pl.: kutyakaját, egérmérget, tisztítószereket, zacskós marhatrágyát, stb.stb.stb. Annak nincs külön rekesz, nincs külön kocsi, nincs semmi. Szóval itt inkább csak arról van szó, hogy egyeseket sért ez a viselkedés. És igen, volt olyan, hogy beraktam a gyereket, mert elöl már nem ült meg, és olyan jó minőségű kocsik vannak, hogy nem lehet egy kézzel tolni őket, mert nem arra megy, amerre én akarok, persze nem csinálok rendszert belőle.
2015. jan. 7. 18:08
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
Ezt a sok frusztrált nőt! Szánalmas. És a kérdező, remélem boldog.
2015. jan. 7. 19:26
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

A biztonsági örök szólnak érte. Különben meg azért, mert a kosár belseje arra valo, hogy élelmiszert, vagy boltban kapható egyéb termeket szállítunk benne es nem arra hogy gyereket. Tok mindegy hogy ki a koszos, a gyerek talpa vagy a termek.

Mellesleg pl a kenyérnek mindig kilóg a papírból a csücske, igy koszos lehet, azt pedig nem lehet lemosni.

2015. jan. 7. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!