Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen magas és hány kg közel...

Milyen magas és hány kg közel 3 éves kislányotok?

Figyelt kérdés

Az èn lányom áprilisban tölti a 3-at ès 96 cm 15 kg. Vèdőnő szerint nem túl magas! Amúgy én 160 cm vagyok, apuka 178 cm. Èn nem látom őt picinek, sőt sok vele egykorúnál magasabb is. Sokan meg is jegyzik mindig hogy nincs még 3 éves mert olyan nagy...

Szerintetek is alacsony?

2015. jan. 5. 09:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem alacsony a kislányod. Az én lánykám majd júniusban lesz 3 éves, most 94 centi, és 14 kiló. Őt is mindig óvodásnak nézik. Az egyik uncsitesója (fiú) novemberben volt 3, és egy hajszállal kisebb (magasság, súly), mint a lányom. Nekem ő kismanónak tűnik, de az anyukája nálam több mint egy fejjel alacsonyabb. Sokat számít a genetika!

2015. jan. 6. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!