Ha kislányom hajából nem tudtam a tetűfésűvel kiszedni az összes tojást, akkor mivel tudom kiszedni?
Ma reggel csekkoltam a 4.5 éves lányom haját, mert 1-2 napja nagyon vakarja a fejét. Találtam egy tetűt, nem is kerestem tovább, be a kádba, hajmosás. Vettem egy hónapja tetűsampont, mert oviban mondták, hogy terjeng. Elkezdtük kifésülni, akkor láttam, hogy van ott több is. Szerintem még nem annyira rég lehet a hajában, mert nem túl sok nagyot találtam és tojást se olyan rengeteget. (Nézegettem fotókat neten, hogy biztos az e, és ott láttam, hogy mennyire brutál el tud szaporodni.)Szerencsére nem túl sok, de voltak olyan pici tojások, amik nem jöttek ki. A doboz azt írja, hogy 3 naponta ismételjük. 5 alkalmat ajál.
Mennyire "egyszerű" elkapni?
3 hete szültem, szoptatok, nem tudom, hogy lehetne e kezelnem magam, ha elkapnám, azonkívűl a babát se akarom, hogy elkapja. Hogyan tudnánk elkerülni, hogy elkapjuk. (A férjem jó helyzetben van, ő kopasz:D)
7.vagyok.
Mi a neve a szernek? Mi Neemoxan vettünk, azt is úgy kell használni ahogy a tiéteket, de nem tudom ez külföldön kaphato-e. Hajmosás után kell használni és mivel a hajon kell hagyni megszáradni, enyhe megelőző hatása is van.
Én őszintén szólva akkor kezdtem minden átmosni 60 fokon, amikor az én hajamban is volt, az enyémből könnyű volt és nem is fertőzödtünk vissza. 3 naponta cseréltem az ágyneműket, mindent átvasaltam, naponta porszívóztam és átgőzöltem a foteleket, plüssöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!