Hogyan állapítjátok meg hogy milyen melegségű a kabát amit ráadtok a gyereketekre?
Mi van ha vastag, közben mégsem melegít és fázik benne?
Vagy ha vékony de nem engedi át a szelet.
Honnan lehet tudni hogy menyire védi a gyereket?
Magadnak hogy veszel kabátot? Hogy választod ki reggel, hogy melyikben menj el otthonról? :D
Vagy a szüléskor a józan eszedet is kitoltad?
Mint ahogy magadnak választasz kabátot.
Nyilván most nem egy átmeneti kabátot vagy széldzsekit adsz rá, hanem rendes téli kabátot és hozzá orkános nadrágot. Vagy egybe overált.
Azért tettem fel a kérdést mert kaptunk egy együttest és elég könnyű anyagból van viszont a külseje olyan eső védős , szóval nem fújja át a szél.
De van hogy elég gyakran hideg a keze.
1 pólót 2 blúzt 1 harisnyanadrágot és 1 nadrágot szoktam alá adni.
Amióta bejöttek a hidegek azóta adok még rá 1 mellényt is.
De még így is hideg a keze van mikor.
Lehet hogy most butának tűnök de nem lehet hogy csak a keze fázik a teste nem?
Sokan említették a válaszokban hogy nem vagyok normális mert ilyen kérdést tettem fel, normális vagyok csak néha nem mindig meggondoltan teszem fel a kérdést .
És valahogy az ilyen emberek kapnak egyből az ilyesmire.
A gyerekek keze sokszor akkor is hideg, ha nem fáznak.
A nyakánál nyúlj be a ruha alá, ha a teste normál höfokú, akkor nem fázik, viszont ha kimondottan meleg vagy esetleg izzad is, akkor túl sok a ruha rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!