Kantáros overállgatyó+kabát vagy egyberészes overáll az oviba? Fiús anyukák help!
Két kisfiam egy csoportba jár, és a reggeli délutáni öltözések kezdenek a káoszhoz közelíteni :)
A csoportban őrült meleg van, DE a harisnya+rövidnadrág nem tetszik nkik,mert az "olyan csajos anya"
:)
Viszont a harisnyát egyedül még nem tudják felvenni...
A derekuknál mindig kilóg valami, ezért gondoltam valamilyen vastagabb overállra, de milyet vegyek???
Egyberészes overálljuk van, de az olyan nagy, hogy a kis szekrénybe mellé már más nem is férne be...
Segítsetek légyszi, Ti hogy oldjátok meg ezt a bent meleg, kint hideg időszakot kisfiúknál???
Én hosszú szárú zoknit adtam rá, amibe beletűröm a melegítőnadrágot, így kvázi harisnyaként funkcionál:D
így adom rá az overall alá is, van vagy 8 pár térdzoknija, abból nem csúszik ki a nadrágszár a legnagyobb játékban sem. (pedig mászik mindenre, mint egy kismajom:D)
Első vagyok, nekünk is van kétrészes is, de a kantárosat nem javaslom, mert azt a fiam utálta, alig ért ki pisilni, mire lehámozta magáról:S
A nem kantárosból meg tényleg kivan a dereka, én ezért döntöttem az overall mellett. De azt csak fagyban, vagy hóban adom rá, amíg egyik sincs, addig bedugott nadrágszár, bélelt gatyóval, plusz dzseki:D
Köszönöm, hogy írtatok!
Sok a pro és a korntr, nehéz dönteni, de lehet, hogy marad az egy részes overáll, ami van is itthon. MAjd valahogy "betaposom" a 2 overállt az egy kis szekrénybe :)
Harisnya helyett vehetsz nekik jégeralsót, én H&M-ben vettem, de láttam a C&A-ban, Tescóban is. A fiam kiscsoportos, és ezt egyedül is fel tudja venni (a harisnyát ő sem).
Egyébként szerintem praktikusabb az egyrészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!